News

O mașină și un TIR, implicate într-un grav accident în Bihor. Patru persoane rănite, dintre care două în stare gravă

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seară în județul Bihor. Patru persoane au fost rănite, dintre care două în stare gravă, după coliziunea unei mașini cu un TIR.
15.02.2023 | 23:56
O masina si un TIR implicate intrun grav accident in Bihor Patru persoane ranite dintre care doua in stare grava
Accident grav soldat cu patru răniți, dintre care doi în stare gravă, în Bihor. Coliziune între o mașină și un TIR. Sursa foto: alesdonline.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eveniment rutier grav raportat miercuri seară în județul Bihor. Un TIR și o mașină au intrat în coliziune frontală pe Drumul Național 1 (DN 1) Oradea-Cluj Napoca, în zona localității Urvind.

Accident grav soldat cu patru răniți, dintre care doi în stare gravă, în Bihor. Coliziune între o mașină și un TIR

Din informațiile furnizate de Centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române aflăm că, în urma accidentului, patru persoane, toate din autoturism, au suferit diverse leziuni, dintre care două sunt în stare gravă. Tuturor li se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 15 februarie, la ora 20.25, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1, pe raza localității bihorene Urvind, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.

Dată fiind gravitatea accidentului, la locul coliziunii au fost mobilizate de urgență echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, și echipajele de pompieri militari ale stației Aleșd și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o ambulanță SMURD tip B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

ADVERTISEMENT

ISU Crișana, precizări în legătură cu accidentul de miercuri seara

În urma accidentului de miercuri seara, traficul rutier pe Drumul Național 1 (DN 1) Oradea-Cluj Napoca, în zona localității Urvind, a fost complet blocat mai multe minute în șir.

În jurul orei 22.00, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor, locotenent colonel Camelia Roșca a venit cu informații suplimentare în legătură cu starea răniților.

ADVERTISEMENT

”Echipajul de descarcerare a evacuat o victimă rămasă captivă în autoturismul avariat, iar echipajele medicale au evaluat cele 6 persoane, 4 dintre acestea fiind asistate medical la fața locului și transportate ulterior la spital. Una era în cod galben medical și trei cu răni ușoară”, a precizat oficialul.

Accident și în Buzău. Un camion s-a răsturnat

Miercuri seară, un accident a avut loc și în județul Buzău. Potrivit IPJ, traficul rutier a fost restricționat pe DN2 E85, în Oreavu. Aici, un camion de mare tonaj s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar o parte din încărcătură s-a împrăștiat și pe suprafața de rulare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Foarte rapid, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău au intervenit cu măsuri pentru eliminarea oricărui risc de incendiu.

ADVERTISEMENT