News

O minoră a furat 100.000 de lei de la o bătrână. S-a dispus arestul la domiciliu

03.05.2020 | 13:33
O minora a furat 100000 de lei de la o batrana Sa dispus arestul la domiciliu
ADVERTISEMENT

O minoră în vârstă de 15 ani din Calafat a furat 100.000 de lei de la o bătrână și a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile.

O minoră a furat 100.000 de lei de la o bătrână

Conform newsweek.ro, minora de 15 ani ar fi pătruns, la data de 25 aprilie, în locuinţa bătrânei de 84 de ani, din Calafat, folosind o cheie de la una dintre uşile de acces în imobil și a furat suma de 100.000 de lei.

ADVERTISEMENT

”Cea în cauză ar fi profitat de absența persoanei vătămate de la domiciliu, aceasta lipsind pentru aproximativ o oră. Astfel, din una dintre încăperi minora ar fi sustras suma de aproximativ 100.000 de lei”, a informat, duminică, IPJ Dolj.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Calafat, inclusiv la domiciliul minorei, unde au găsit cheia de la uşa de acces în locuinţa femeii de 84 de ani, precum şi suma de aproximativ 7.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Minora va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice

Cercetările continuă pentru recuperarea întregului prejudiciu. Minora a fost reţinută pentru 24 de ore pentru de comiterea infracţiunii de furt calificat, iar ulterior instanţa a dispus arestarea acesteia la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, poliţiştii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice în vederea stabilirii existentei discernământului în ceea ce o priveşte pe minoră.

ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii un jaf a avut loc la magazinul eMag din Constanța, acesta fiind unul dintre puținele furturi majore care au avut loc în această perioadă de criză provocată de coronavirus.

Hoții care i-au spart casa lui Marian Vanghelie au fost prinși de polițiștii din Ilfov. Este vorba de trei bărbați care fac parte dintr-o grupare specializată în spargerile de locuințe.

ADVERTISEMENT

Un polițist italian a murit în timpul unui jaf orchestrat de doi români! Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a încetat din viață încercând să oprească mai multe persoane care forţau un ATM.

ADVERTISEMENT
Tags: