News

O minoră de 9 ani ar fi fost violată de un băiat de aceeași vârstă, în toaleta școlii. Agresiunea a avut loc în Teleorman

Caz șocant în județul Teleorman, acolo unde mama unei fetițe de 9 ani reclamă că fiica ei a fost violată de un minor.
02.10.2022 | 16:01
O minora de 9 ani ar fi fost violata de un baiat de aceeasi varsta in toaleta scolii Agresiunea a avut loc in Teleorman
O fetiță de 9 ani ar fi fost violată de un coleg de clasă, în localitate Teleormanu / Foto (simbol): Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie din localitatea Teleormanu s-a prezentat, duminică, la sediul poliției și a reclamat că fiica ei minoră a fost violată în curtea școlii.

Mama fetei ar fi fost sfătuită să nu depună plângere

Agresiunea ar fi avut loc pe data de 29 septembrie, însă abia femeia s-a decis abia acum să facă o plângere.

ADVERTISEMENT

Un detaliu șocant este că presupusul agresor are doar 9 ani, în vreme ce victima, colegă de școală, are aceeași vârstă, anunță Digi24.

Potrivit unor surse din anchetă, mama minorei a fost chemată, vineri, la școală, acolo unde a fost informată de învățătoare despre un incident care ar fi avut loc la toaletă. Totuși, aceasta ar fi sfătuit-o pe mamă să nu apeleze la poliție.

ADVERTISEMENT

Minora, trimisă la medic

Totuși, mama fetei a discutat cu o mătușă, care a anunțat imediat poliția.

În cauză au fost dispuse cercetări, iar eleva a fost trimisă la o unitate medicală pentru a se putea confirma dacă a fost sau nu violată.

Cazul din Teleorman este nebișnuit prin prisma vârstei extrem de fragede pe care o au cei doi protagoniști. Cazurile de viol în care agresorul este un minor sub 10 ani sunt extrem de rare.

ADVERTISEMENT

Nu același lucru se poate spune despre cazurile în care minorii sunt victime ale agresunilor sexuale comise de adulți.

Minorii cad tot mai des victime ale agresiunilor sexuale

Un astfel de caz cutremurător s-a petrecut în Iași, în luna mai, atunci când o fetiță de 8 ani a fost violată de tatăl preietenelor ei de joacă.

ADVERTISEMENT

Minora se afla într-un parc din spatele blocului în care locuia și se juca cu cele două prietene, una de 4 ani, celaltă de 2 ani. La un moment dat, tatăl surorilor le-a chemat pe toate în casă, iar pe cea mare a încuiat-o într-o cameră unde ar fi abuzat-o sexual și chiar ar fi bătut-o.

Violată de iubitul mamei

Un alt caz daramatic a ieșit la iveală la sfârșitul lunii septembrie, atunci când s-a aflat că o fetiță de 9 ani din Dolj a fost violată de partenerul mamei sale.

Oroarea s-ar fi întâmplat în timp ce frații victimei dormeau, iar mama era plecată cu o prietenă, la o aniversare.

Bărbatul de 52 de ani era sub influența alcoolului și a obligat-o pe minora de 9 ani să întrețină relații sexuale cu el, după care a amenințat-o să nu spună nimănui.

Abia după două săptămâni, minora și-a făcut curaj și i-a spus mamei sale, care a mers la poliție, iar bărbatul a ajuns în arest.

ADVERTISEMENT
Tags: