Life

O mireasă a fost părăsită de mire la altar, după ce mama-soacră a văzut-o și a stabilit că nu e ”corespunzătoare”. Cum arată. Foto

O mireasă a trecut prin cel mai neplăcut moment din viață, chiar înainte de a se căsători. Nunta a fost oprită de mama mirelui. Ce motiv a avut aceasta.
14.08.2022 | 13:21
O mireasa a fost parasita de mire la altar dupa ce mamasoacra a vazuto si a stabilit ca nu e corespunzatoare Cum arata Foto
Mireasă din Tunisia, abandonată la altar de mire. Mama-soacra a declarat-o nepotrivită. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Femeia din Tunisia, pe numele ei Lamia Al-Labawi, a fost părăsită la altar, după ce mama-soacră a văzut-o și a stabilit că nu e ”corespunzătoare”. Tânăra a povestit ulterior pe rețelele de socializare prin ce a trecut.

Mireasă din Tunisia, abandonată la altar de mire. Mama-soacra a declarat-o nepotrivită

Mireasa din Tunisia a fost abandonată la altar de mire, după ce mama-soacra a declarat-o nepotrivită. Lamia Al-Labawi apare într-o fotografie în timp ce zâmbește, iar viitorul soț pare emoționat și își șterge fruntea cu o batistă.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu s-a întâlnit înainte de ceremonie cu familia viitorului partener, rudele acestuia văzând numai fotografii. Diferențele dintre poze și realitate au făcut-o pe viitoarea soacră să reacționeze și să-și spună părerea.

Potrivit Mirror, femeia a considerat că mireasa este „scundă” și „urâtă” și că nu este deloc corespunzătoare pentru a fi partenera de viață a fiului său. Lamia a auzit aceste lucruri cu puțin timp înainte de a păși spre altar.

ADVERTISEMENT

Șocată că a fost respinsă în cel mai urât mod posibil mireasa din Tunisia și-a spus povestea pe blogul personal și pe pagina de Facebook, unde a precizat că a cheltuit o sumă foarte mare pentru marele eveniment.

Lamia, mireasa din Tunisia
Lamia, mireasa din Tunisia, părăsită la altar. Sursa foto: mirror.co.uk

Mireasa din Tunisia, aprecieri de la un actor cunoscut

Lamia s-a simțit foarte jenată și nu i-a putut privi în ochi pe oamenii care fuseseră invitați la nuntă. Mireasa, care este orfană, a împărtășit întreaga experiență în mediul virtual, unde a postat și o imagine din ziua respectivă.

ADVERTISEMENT

Mesajele și aprecierile oamenilor nu au întârziat să apară, foarte multă lume fiind de partea tinerei din Tunisia. Hedi Mejri, un cunoscut actor, i-a transmis numai gânduri bine și a încurajat-o să depășească momentul nefericit.

„Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute. Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea.

ADVERTISEMENT

Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit”, a scris vedeta din Tunisia.

ADVERTISEMENT
Tags: