News

O mireasă a fost violată în noaptea nunții de doi tineri, după ce mirele a mers la culcare

O mireasă a fost violată în noaptea nunții de doi tineri, după ce mirele a mers la culcare, însă suspecții dau vina pe femeie pentru că i-a sedus.
01.04.2023 | 12:26
O mireasa a fost violata in noaptea nuntii de doi tineri dupa ce mirele a mers la culcare
O mireasă a fost violată în noaptea nunții. Foto: sickchirpse.com
ADVERTISEMENT

O mireasă a fost violată în noaptea nunții de doi tineri, după ce mirele a mers la culcare, însă suspecții dau vina pe femeie pentru că i-a sedus. Totul a început când mirele a decis să plece acasă de la nuntă pentru a dormi, iar femeia a rămas împreună cu doi tineri de 17 și 18 ani.

O mireasă a fost violată în noaptea nunții

Potrivit Krone.at, cazul a fost înregistrat la Viena, unde mireasa a ajuns să fie violată după ce a acceptat să fie însoțită acasă de doi tineri. Mireasa nici măcar nu-i cunoștea pe cei doi tineri, pe care i-a invitat acasă fiind probabil euforică după nuntă.

ADVERTISEMENT

”I-a auzit pe cei doi domni râzând la parter și s-a hotărât spontan să-i invite şi pe ei. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 17 și 18 ani. Femeia le-a oferit tinerilor vizitatori alcool, care ulterior i-au oferit un drog sub formă de pastile”, transmite sursa citată.

S-a trezit dezbrăcată pe canapea, iar locul unde locuia și unde i-a dus pe cei doi tineri a fost jefuit. De fapt femeia era pictoriță și i-a chemat pe cei doi bărbați la ea la studio, unde picta de obicei. ”Studioul a fost complet devastat. Un Rolex și alte lucruri lipseau, picturile au fost distruse. Prejudiciul material se ridică la aproape 10.000 de euro. Din acea noapte, ea suferă de depresie severă”, au transmis anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au fost identificați și sunt acuzați acum de abuz sexual asupra unei persoane lipsite de apărare, cu toate acestea tinerii se apără și spun că sunt nevinovați. ”M-a întrebat dacă vreau sex. Am fost de acord”, a transmis unul dintre tineri. Cu toate acestea, pentru că declarațiile lor sunt contradictorii, anchetatorii tind să o creadă pe femeie, deși aceasta consumase de bunăvoie droguri alături de cei doi.

În urmă cu trei luni, o femeie era violată în Petroșani, în timp ce ieșea dintr-un magazin. Femeia în vârstă de 24 de ani a fost abordată și dusă cu forța pe o stradă lăturalnică, unde a fost violată. Tânăra s-a prezentat la Poliție împreună cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

”Sâmbătă seară, în jurul orei 19.40, tânăra în vârstă de 24 de ani a fost abordată de către un bărbat necunoscut pe strada 1 Decembrie 1918 din Petroșani. Sub amenințarea unui cuțit, bărbatul a dus-o pe aceasta cu forța pe strada Ștefan Octavian Iosif, unde a violat-o”, a transmis IPJ Petroșani.

Atacatorul are 40 de ani și a fost arestat în momentul în care a fost prins de polițiști. În urmă cu un an, o femeie era violată chiar în camera de hotel al unui hotel din Cluj, de un bărbat care a intrat peste ea în cameră.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au stabilit că femeia ieșise de la duș și a fost abordată de intrus, însă rămâne neclar cum a reușit acesta să ajungă în hotel, fără a avea dreptul. ”Polițiștii au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate mai multe articole vestimentare despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii infracțiunii“, a transmis Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj. Anchetatorii au descoperit că agresorul are 25 de ani și este curier. ”N-ai fi zis niciodată că ar putea face așa ceva”, e mesajul transmis de cei care-l cunoșteau.

ADVERTISEMENT