Life

O mireasă i-a invitat la nunta sa pe toți foștii ei iubiți. Le-a pregătit o surpriză uriașă, imaginile au devenit virale

Povestea unei mirese a devenit virală pe internet. Tânăra i-a invitat la nunta sa pe toți foștii iubiți, cărora le-a pregătit o surpriză uriașă.
02.02.2023 | 12:26
O mireasa ia invitat la nunta sa pe toti fostii ei iubiti Lea pregatit o surpriza uriasa imaginile au devenit virale
O mireasă i-a invitat la nunta sa pe toți foștii ei iubiți. Sursă foto: Asia Wire / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O mireasa s-a căsătorit recent și a avut parte de o nuntă inedită. Aceasta i-a invitat la marele eveniment pe toți cei cinci foști iubiți ai săi.

Ea este mireasa care și-a invitat la nuntă foștii iubiți

Povestea, care a devenit virală pe internet, s-a petrecut în Hunbei, China. Se pare că tânăra și-a dorit să le demonstreze tuturor bărbaților care au făcut parte din viața ei că a putut să meargă mai departe, iar ei sunt cei care au pierdut.

ADVERTISEMENT

Surprinzător este că toți cei cinci bărbați au acceptat invitația fostei lor iubite și au venit la nuntă. Mai mult de atât, aceștia au stat și la aceeași masă.

Într-o postare pe una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare din China, tânăra a urcat un videoclip în care îi surprinde pe cei cinci bărbați.

ADVERTISEMENT

Pe masa unde stăteau aceștia era scris și un bilet ”masa foștilor iubiți”, iar imaginile au adunat mai bine de 3 milioane de vizualizări.

Iar pe lângă vizualizări, reacțiile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care s-au întrebat de ce ar fi ajuns o mireasă să facă un astfel de gest în cea mai fericită zi din viața ei.

ADVERTISEMENT

Cei cinci foști iubiți ai miresei s-au distrat de minune la nuntă

Pe de altă parte, din imagini putem vedea cum cei cinci bărbați se înțeleg de minune. Aceștia vorbesc non stop și de asemenea, par că se bucură de faptul că fosta lor iubită și-a găsit alesul.

La fel ca și ceilalți oaspeți și foștii iubiți ai miresei au profitat din plin de eveniment. Aceștia au avut mai multe sticle de vin la masă și par că s-au distrat copios.

ADVERTISEMENT
Cei cinci foști iubiți ai miresei s-au distrat de minune la nuntă. Sursă foto: Asia Wire
Cei cinci foști iubiți ai miresei s-au distrat de minune la nuntă. Sursă foto: Asia Wire

Și comentariile internauților sunt de-a dreptul savuroase. Unii spun că cei cinci bărbați seamănă între ei și cel mai probabil mirele este și el are aceleași trăsături.

De asemenea, mulți au fost șocați mai degrabă de faptul că cei cinci bărbați au acceptat invitația.

„Cum a reușit mireasa să adune atât de mulți băieți care seamănă foarte mult unul cu altul?”; Nu este greu să ne dăm seama cum arată soțul ei”; ”Nu numai că mireasa îndrăznește să îi invite, dar și acest grup ”de bărbați” a îndrăznit să participe”, au fost doar o parte din comentariile interunaților.

Amintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, o altă mireasa a devenit virală pe internet după gesturile făcute în timpul marelui eveniment din viața sa. 

ADVERTISEMENT
Tags: