Life

O nouă actriță în serialul Clanul: “E un rol interesant”

O nouă actriță va apărea în celebrul serial Clanul de la Pro TV. Iată despre cine este vorba și ce spune despre rolul său în producție!
23.03.2023 | 18:34
O noua actrita in serialul Clanul E un rol interesant
O nouă actriță în serialul Clanul. Despre cine este vorba. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

O nouă actriță va apărea în serialul clanul de la Pro TV chiar în următorul episod. Maria Obretin în vârstă de 45 de ani este cea care se va alătura producției de la Pro TV.

O nouă actriță în serialul Clanul. Despre cine este vorba

Aceasta a mai jucat anterior și umflat la fel ca mulți dintre actorii acestui serial care a ajuns deja la al doilea sezon. Maria Obretin este noua actriță din serialul Clanul.

ADVERTISEMENT

Conform ei, rolul pe care îl va interpreta este cel al unei femei puternice. Aceasta chiar a declarat pentru Click că are un rol interesant în serialul Clanul.

„Rolul meu este cel al unei femei foarte puternice, o femeie mișto. E un rol interesant și mă bucur că fac parte din această echipă de profesioniști. E un serial foarte bine făcut și chiar e o bucurie să faci parte din el”, a spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce provocări a avut Maria Obretin la fimările pentru Clanul

Dar noua actriță din Clanul a recunoscut că a avut parte și de provocări. Este vorba despre faptul că a trebuit să filmeze în frig, pe timp de iarnă.

„A fost greu că a fost foarte frig la filmări, pentru că am filmat mult iarna (între timp filmările pentru sezonul doi s-au încheiat).

ADVERTISEMENT

În rest, din fericire, am parteneri atenți și generoși cu care am lucrat foarte bine și care m-au ajutat…”, a mai povestit Maria Obretin.

Conform spuselor sale, din mai va încheia filmările pentru serialul Clanul de la Pro TV. De atunci încolo, așteaptă noi oferte pentru filme. Dar Maria Obretin spune că frumusețea vieții este dată și de faptul că nu știm niciodată ce se va întâmpla mai departe.

ADVERTISEMENT

„Păi nu, că este destul de greu să primești alte oferte de serial din moment ce joci într-unul la Pro TV. Și de filme, nu neapărat. Momentan”, a mai spus Maria Obretin, noua actriță din Clanul.

ADVERTISEMENT
Tags: