Life

O nouă acuzație de viol împotriva lui Andrew Tate. Ce mesaje îi trimitea pe Whatsapp unei femei, după ce ar fi agresat-o

Andrew Tate este acuzat de viol de către o altă femeie, care și-a expus cazul pentru o publicație internațională. Bărbatul a mai fost arestat în 2015, în UK.
12.01.2023 | 13:10
O noua acuzatie de viol impotriva lui Andrew Tate Ce mesaje ii trimitea pe Whatsapp unei femei dupa ce ar fi agresato
Andrew Tate, noi acuxații de agresiune sexuală. Foto: vice.com
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii despre felul în care își trata cuceririle influencerul Andrew Tate, unul dintre personajele negative ale începutului de an, acuzat de abuzuri sexuale și trafic de persoane!

Andrew Tate, acuzat de viol de o altă femeie. În 2015 a fost arestat în Marea Britanie

Publicația Vice World News a intrat în posesia unor mesaje dintre fostul ”cumnat” al Biancăi Drăgușanu și o femeie care l-a acuzat de viol în anul 2013.

ADVERTISEMENT

Puțini știu că Tate a fost arestat în anul 2015 pentru o altă acuzație de viol, în Marea Britanie, în urma unei plângeri făcute de o femeie care a căzut în mrejele celui supraintitulat ”mascul alfa”.

Vice World News notează că reclamația făcută de acea tânără nu a fost singura. Au exista alte două depoziții care l-au băgat nițel la răcoare pe Tate! Ce este interesant în acest caz este că, în ciuda mesajelor pe care femeia le-a furnizat polițiștilor, autoritățile au privit cu rezervă acuzațiile aduse lui Tate, precizând că există „un gram de îndoială” în acest caz.

ADVERTISEMENT

Mesajele halucinante transmise de Tate femeii pe care ar fi violat-o: „Cu cât nu ți-a plăcut mai mult, cu atât mi-a plăcut mie”

Printre zecile de mesaje și note vocale examinate de VICE World News pe care Andrew Tate le-a trimis acelei femei se numără și un audio în care acesta pare să recunoască violul. „Sunt o persoană rea? Cu cât nu ți-a plăcut mai mult, cu atât mi-a plăcut mie mai mult. M-a aprins. De ce sunt așa? De ce?”, i-a spus Tate femeii.

Femeia, a cărei identitate nu a fost devoalată, prezentată de jurnaliști cu pseudonimul „Amelia”, este a treia dintre cele care s-au destăinuit pentru publicația menționată.

ADVERTISEMENT

Alte două femei, dintre care una spune că a fost violată, iar cealaltă că a fost sugrumată în mod repetat, au făcut publice experiențele lor terifiante săptămâna trecută. Acestea au spus că, în urma plângerilor făcute în 2015, poliția din localitatea britanică Hertfordshire a avut nevoie de patru ani pentru a pasa dosarul procurorilor, aceștia refuzând ulterior să înceapă urmărirea penală și implicit anchetarea lui Tate.

Singurul răspuns primit de cele trei femei în anul 2019 de la autoritățile judiciare a fost că nu există nicio perspectivă realistă a unei condamnări în cazul lui Andrew.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Amelia și Tate, pe larg: cei doi s-au cunoscut în 2009

”Amelia” a declarat că și-a făcut curaj să vorbească după ce a citit confesiunile celorlalte două victime, sperând că va învăța să nu mai trăiască având frică de Tate. Relația dintre noua victimă care a rupt tăcerea și Andrew a început undeva în anul 2009, însă relația dintre cei doi a devenit una romantică abia patru ani mai târziu, la o petrecere.

Presupusul viol, susține femeia, a avut loc în noiembrie 2013, prima oară când intrase în apartamentul lui Tate, după ce s-au mai întâlnit în oraș de vreo două sau trei săptămâni până atunci.

Seara în care tânăra pretinde că a fost violată nu părea una amenințătoare de la început pentru ea. Amelia și Tate s-au sărutat și, până la un punct, s-a simțit în siguranță cu acesta în pat. Ea îi spusese anterior că nu vrea să facă sex, iar el s-a oprit și i-a promis că nu se va întâmpla nimic, că totul se va rezuma la simple săruturi.

Cum s-ar fi produs violul Ameliei: detalii incredibile

La un moment dat, Tate s-a întins pe spate și s-a uitat fix la ea, transformându-se brusc. „M-am ridicat și m-am uitat la el și i-am spus: Ce e în neregulă?”, a declarat Amelia pentru VICE. „Mi-a zis că doar dezbate dacă ar trebui să mă violeze sau nu. I-am zis: nu fi prost! Despre ce vorbești?”, sunt alte detalii oferite de femeie despre acea noapte îngrozitoare petrecută cu Tate.

Femeia spune că în timp ce îl întreba dacă vorbește serios, ținea mâna pe pieptul lui privindu-l în ochi ca să își dea seama dacă e doar o glumă bolnavă.

Deodată, Tate ar fi apucat-o de gât și a început să o sugrume, forțând-o pe tânără să își dea jos pantalonii: „Încercam să nu mă dezbrac și a început să țipe la mine: Dă jos pantalonii, cățea!”.

Tânăra a continuat să descrie scenele de o violență extremă prin care a trecut. Aceasta a spus că în timp ce abia mai putea respira, Tate a violat-o, întrebând-o tot felul de lucruri, ca și cum ar fi fost un obsedat: „Cui îi aparții? Ia spune! La naiba, spune-o, cățea! Spune-mi numele, altfel te omor!”.

Femeia nu a conștientizat că trecuse printr-un viol. Un prieten i-a deschis ochii

După agresiunea sexuală, Tate s-a culcat liniștit, cu ea în brațe. Femeia a stat ore în șir trează, neputând să închidă un ochi toată noaptea, încercând să proceseze ceea ce tocmai se întâmplase. Când a ajuns acasă, a plâns în cadă și a sunat un prieten să îi spună ce a pățit. Acesta i-a zis că ea tocmai trecuse printr-un viol.

Timp de foarte multă vreme, Amelia a negat acest presupus viol, din teama de a fi stigmatizată, simțind că dacă va recunoaște asta o va defini într-un mod negativ.

De ce a continuat să se vadă cu Tate, ba chiar să aibă raporturi intime după presupusul viol?

Ea a continuat să-l vadă câteva luni după acel episod, inclusiv întreținând sex consensual. Femeia și-a făcut un scenariu în mintea ei pentru a putea depăși mai bine situația prin care a trecut. Amelia a zis că dacă făcea în dățile următoare sex cu el de bună voie, nu mai era viol, iar asta îi liniștea în vreun fel gândurile și nu o mai punea într-o ipostază de degradare.

„Deci, asta am făcut. Am spus: Bine, ne vedem din nou. Nu ai preluat controlul asupra mea. Nu m-ai rănit”, a mai zis femeia.

Cum se poate explica această ciudățenie din relatarea victimei lui Tate? Ei bine, explicația o oferă directoarea adjunctă a Unității de Studii asupra Abuzului asupra Copiilor și Femeilor din cadrul Universității Metropolitane din Londra, Fiona Vera-Gray.

Profesoara susține că acțiunile Ameliei după presupusul viol nu reprezintă un răspuns neobișnuit. „Construcția socială a unei femei care a fost violată este a uneia care e slabă, proastă, incapabilă să se protejeze. Nimeni nu vrea să se identifice cu asta”, a declarat Vera-Gray.

Nu a vrut să accepte prin ce a trecut timp de câteva luni bune

Amelia a spus că a rupt orice relație apoi cu Tate, după ce acesta a invitat-o să petreacă un weekend cu el. După luni de negare, Amelia și-a făcut curaj și a acceptat situația prin care a trecut, depunând plângere împotriva lui Tate.

Publicația VICE a publicat o serie de capturi cu mesajele pe care le primea de la Andrew Tate pe Whatsapp. „Îmi place să te violez. Monștrii sunt monștri. Când ești sub controlul meu, fac tot ce vreau”, sunt câteva din mesajele primite de Amelia.

Aceasta a primit și un videoclip de la Tate, unul nesolicitat, în care acesta rupea o bâtă de baseball pe tibie spunându-i cât de norocoasă a fost pentru că a fugit de el.

Polițiștii și procurorii britanici s-au îndoit de cazul ei

Poliția din Hertfordshire a confirmat apoi pentru publicația care a făcut toate aceste dezvăluiri că depoziția Ameliei a dus, într-adevăr, la arestarea lui Tate în decembrie 2015, pentru a doua oară în acel an. Bărbatul a ieșit apoi din custodia Poliției și a continuat să fie anchetat în stare de libertate.

Văzând cât de mult întârzie autoritățile să soluționeze acest caz, Amelia s-a dus la un ofițer de poliție și i-a cerut explicații. „Nu e vorba că Poliția nu te crede, ori că procurorii nu te cred. Este faptul că există un gram de îndoială în acest caz”, a fost răspunsul primit de victima lui Tate.

Experții în domeniul violenței sexuale spun că faptul că Amelia s-a culcat din nou, de bună voie ulterior, cu Tate nu trebuie să submineze cazul ei și veridicitatea a tot ceea ce trăise în noaptea din noiembrie 2013.

Arestarea lui Tate în România și decizia altor reclamante de a prezenta public acuzațiile lor sunt singurele evoluții pozitive de la începutul calvarului ei și speră că acesta va fi tras la răspundere în cele din urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: