News

O nouă autostradă în România. Un județ surprinzător va beneficia de o dezvoltare economică rapidă și va ajunge noul pol de interes al țării

O nouă autostradă apare în România. Un județ surprinzător va beneficia de o dezvoltare economică rapidă și va ajunge noul pol de interes al țării.
02.06.2024 | 17:17
O noua autostrada in Romania Un judet surprinzator va beneficia de o dezvoltare economica rapida si va ajunge noul pol de interes al tarii
Apare o nouă autostradă în România. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apare o nouă autostradă în România. Aceasta ar urma să simplifice drumul destul de mult, iar șoferii nu vor mai fi nevoiți să stea în cozi interminabile pentru a ajunge fie acasă, fie în vacanță.

Apare o nouă autostradă în România

Această nouă autostradă care apare în România era una necesară. Iată însă că de abia acum se vorbește mai mult despre ea, iar planurile autorităților ar putea fi puse într-adevăr în practică. Este vorba despre autostrada București – Alexandria.

ADVERTISEMENT

Adrian Gâdea, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Teleorman, a dat vestea cea mare. Se pare că pe lângă autostrada București – Alexandria, se mai are în vedere și reabilitarea unui port de interes național.

Revenind la noua autostradă care apare în România, aceasta este într-adevăr necesară. Nu doar că va fluidiza traficul, dar va fi de mare ajutor în economisirea timpului, în special pentru cei care fac naveta.

ADVERTISEMENT

„Este cea mai importantă investiție dacă vorbim de infrastructura rutieră la nivelul județului Teleorman. Această autostradă nu doar că va fluidiza foarte mult traficul înspre și dinspre București, astăzi extrem de aglomerat.

E nenorocire, stai de multe ori, mai ales în weekend, sunt cozi kilometrice. Sunt foarte mulți bucureșteni, dar pe acest drum european București-Alexandria descarcă și din județele limitrofe”, a spus acesta, conform DC News.

ADVERTISEMENT

Autostrada Alexandria-București, absolut necesară

O mulțime de oameni circulă zilnic pe același drum și sunt nevoiți să aștepte minute în șir în trafic. Odată ce noua autostradă va fi gata, lucrurile vor fi mult mai simple. Pe lângă asta, autostrada va dezvolta de asemenea și județul Teleorman.

Oficialul PSD spune că având o infrastructură la nivel european, cel mai probabil și alți agenți economici vor avea în plan să investească în județ. De altfel acesta este și motivul pentru care se are în vedere și reabilitarea portului de la Turnu Măgurele.

ADVERTISEMENT

„Această autostradă cu siguranță va dezvolta și din punct de vedere economic zona, județul Teleorman. Având o infrastructură la nivel european, cu siguranță vor fi agenți economici care vor dori să investească în județ. Este și motivul pentru care se reabilitează și portul de la Turnu Măgurele”, a mai completat Adrian Gâdea.

El a mai ținut să sublinieze faptul că autostrada București-Alexandria este una absolut necesară. De asemenea, în acest proces sunt implicate două autorități extrem de importante, astfel că proiectul va fi dus la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”