News

O nouă avarie la metrou. S-a circulat cu întârziere pe Magistrala 4

24.03.2021 | 11:19
O noua avarie la metrou Sa circulat cu intarziere pe Magistrala 4
ADVERTISEMENT

O nouă avarie la rețeaua electrică a făcut ca circulaţia trenurilor de metrou să fie reorganizată în sistem pendulă, miercuri dimineaţa, între staţiile Gara de Nord 2 – Griviţa, firul 1 de pe Magistrala 4.

Potrivit unui comunicat transmis cu puțin timp în urmă de Metrorex, s-au înregistrat întârzieri minime, de circa 2-3 minute, din cauza lipsei de tensiune pe șina a 3 a, între Grivița – Basarab 2.

ADVERTISEMENT

Circulația trenurilor pe Magistrala 4 a fost reluată conform graficului obișnuit, începând cu ora 09:22”, au transmis reprezentanții companiei, prezentând scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Avarie la rețeaua electrică pe Magistrala 4 de metrou

Metrorex informează că astăzi, 24.03.2021, începând cu ora 08:51, din cauza lipsei de tensiune pe șină a 3 a, pe distanță Grivița – Basarab 2, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile de metrou Gara de Nord 2 – Grivița, pe firul 1, iar trenurile cu direcția Străulești întorc la stația Grivița.

ADVERTISEMENT

Întârzierile înregistrate sunt minime, de cca. 2-3 minute. Personalul Metrorex lucrează la remedierea avariei și reluarea circulației de metrou în condiții depline de siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

Vă prezentăm scuze pentru disconfort și vom reveni cu informații imediat ce circulația trenurilor va fi reluată conform graficului obișnuit”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.

ADVERTISEMENT

O fată de 13 ani a căzut pe șine în stația de metrou Piața Unirii 1

Nu este singurul incident nefericit produs recent la metrou. În seara zilei de luni, 15 martie, circulația pe direcția Republica a fost întreruptă după ce o fată de 13 ani a căzut accidental între șine, în stația de metrou Piața Unirii 1.

Din fericire, conductorul de metrou a observat-o în timp util și a reușit să evite o tragedie. Totul s-a petrecut cu puțin timp înaintea orei 19:00, când stația de metrou Piața Unirii 1 era extrem de aglomerată.

ADVERTISEMENT

Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Precizăm că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime”, a anunțat Metrorex.

ADVERTISEMENT
Tags: