News

O nouă companie uriașă face angajări în România. Sunt 100 de posturi disponibile, salariile sunt foarte bune

Se fac angajări la o mare companie prezentă pe piața din România. Sunt puse la dispoziție 100 de posturi într-o primă fază, apoi numărul va ajunge la 200.
02.06.2024 | 09:30
O noua companie uriasa face angajari in Romania Sunt 100 de posturi disponibile salariile sunt foarte bune
Angajări anunțate de o mare companie prezentă în România. Sunt 100 de posturi disponibile. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La finalul lunii mai, un important brand străin prezent în țara noastră a anunțat un val important de angajări. Într-o primă fază vor apărea 100 de posturi, apoi, din 2025, numărul se va dubla.

Angajări anunțate de o mare companie prezentă în România. Sunt 100 de posturi disponibile

În urmă cu exact 30 de ani, pe piața bancă din România apărea un nou ”jucător” important: Raiffeisen Bank. Istoria austriecilor în țara noastră a început în momentul în care Grupul Bancar Austriac Raiffeisen a deschis o reprezentanță în București.

ADVERTISEMENT

Din 1998, aceasta a fost transformată în subisidiara Raiffeisenbank (România). Erau oferite servicii și produse pentru companii. Raiffeisen Bank România, structura existentă și în prezent, a rezultat din fuziunea, încheiată în iunie 2002, a celor două entități deținute la acel moment de Grupul Raiffeisen în România: Raiffeisenbank (România) și Banca Agricolă Raiffeisen S.A..

La ora actuală, Raiffeisen Bank are peste 4.800 de angajați și oferă servicii pentru peste 2,2 milioane de clienți. Sunt aproape 300 de agenții Raiffeisen Bank în România.

ADVERTISEMENT

De la 1 iulie 2024, pe piața muncii din România va apărea oficial Raiffeisen Tech. Vorbim de o nouă companie de IT pentru industria bancară. Ea va oferi servicii de IT pentru Raiffeisen Bank România, dar și pentru restul entităților din cadrul grupului Raiffeisen Bank.International.

Am lansat Raiffeisen Tech cu viziunea să devenim principalul partener pentru soluții de tehnologie al grupului Raiffeisen Bank International și mizăm pe capacitatea echipei nou formate de a dezvolta cele mai performante produse și soluții, care să susțină în continuare inovația în industria bancară”, spune Diana Andrei, General Manager, Raiffeisen Tech.

ADVERTISEMENT

Românii cu abilități profesionale pe zona IT trebuie să știe că austriecii creează și 100 de locuri de muncă. Asta până la finalul anului în curs. Apoi, de anul viitor numărul acestora va ajunge la aproape 200. Se poate lucra și de la distanță.

Compania promovează un mod de lucru flexibil, are un birou în București, astfel angajații din capitală vor putea opta pentru lucrul hibrid, însă există și posibilitatea de a lucra 100% de la distanță, în oricare oraș de pe teritoriul României”, se arată pe site-ul băncii.

ADVERTISEMENT

Salarii foarte bune oferite de Raiffeisen

La fel ca în cazul multor companii externe, și salariile oferite de banca austriacă sunt confidențiale. De-a lungul timpului, mai mulți angajați au recunoscut sub protecția anonimatului cât câștigă lucrând în acest loc.

De exemplu, pe platforma undelucram.ro au părut în ultimele luni o serie de venituri pe care le oferă austriecii. Astfel, un ofițer de conformitate are un salariu de 8.400 de lei, în timp ce un expert care se ocupă de persoane fizice are un salariu fix de 4.700 lei la care se adaugă bonuri în valoare de 600 de lei plus un bonus anual de încă 4.700 lei. Și mai mult primește un Security Engineer: 10.000 de lei net.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României