Life

O nouă controversă la Bravo, ai stil! Celebrities. Favorita premiului I, criticată de colegele din platou

15.12.2020 | 10:28
O noua controversa la Bravo ai stil Celebrities Favorita premiului I criticata de colegele din platou
O nouă controversă la Bravo, ai stil! Celebrities. Favorita premiului I, criticată de colegele din platou. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cea mai recentă controversă de la Bravo, ai stil! Celebrities se învârte în jurul favoritei pentru locul I, Theo Rose, după ce colegele din platou au criticat-o dur. Concurenta show-ului de modă a fost acuzată că ar forma un cuplu cu un youtuber însurat. 

Theo Rose este favorită la câștigarea locului 1 al competiției de la Kanal D. Se pare că o nouă ceartă a avut loc în culisele show-ului, după ce fetele cu criticat-o pe cântăreață.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a colaborat recent cu Bogdan de la Ploiești, iar colegele ei bănuiesc că între ei a existat o legătură mult mai strânsă decât melodia pe care au lansat-o împreună.

O nouă controversă la Bravo, ai stil! Celebrities. Favorita premiului I, criticată de colegele din platou

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul competiției de modă de la Kanal D. Cei mai mulți fani ai emisiunii sunt convinși că ea este cea care va obține locul I.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este foarte îndrăgită de public, mai ale datorită stilului muzical, întrucât poate interpreta manele și pop, fie că le combină sau le cântă separat.

Fiind una dintre cele mai stilate concurente, Theo Rose rămâne favorită la marele premiu. Potrivit surselor CANCAN.ro, ar fi izbucnit un conflict uriaș între concurentele emisiunii, iar cântăreața este cea care a fost criticată dur.

ADVERTISEMENT

Mai exact, colegele o acuză pe Theo că s-ar fi dat la Bogdan de la Ploiești după ce au colaborat pentru o melodie, în urmă cu câteva luni. Mai mult, chiar manelistul este cel care a provocat aceste acuzații. Cântărețul a postat recent un clip videp prin care îi îndeamnă pe fani să o susțină pe Theo Rose în marea finală a competiției.

Sursele din culisele emisiunii au declarat că tânăra s-ar fi folosit de Bogdan de la Ploiești pentru a se face remarcată, așa cum sunt de părere concurentele.

ADVERTISEMENT

„Bogdan de la Ploiești este ultima ‘achiziție’ a acesteia. Theo Rose ar fi făcut-o dinadins, doar pentru a câștiga notorietate. Cu siguranță, între cei doi a fost ceva mai mult decât o simplă colaborare. Urât este că acesta este căsătorit. Dar, pentru faimă, ce nu face omul. În cazul nostru, Theo Rose. Bogdan n-ar fi singura ‘victimă’!”, a declarat o persoană din culisele show-ului pentru sursa menționată mai sus.

Maurice Munteanu, controverse la Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu a fost acuzat că ar fi susținut-o și ajutat-o pe Alexandra Ungureanu, după cum au declarat aceleași surse. Juratul i-ar fi deschis calea către o colaborare cu diferiți artiști pe parcursul emisiunii, cu care el a colaborat de-a lungul carierei.

Echipa show-ului de la Kanal D ar fi fost revoltată din această cauză, mai ales că Maurice Munteanu și-a exprimat liber susținerea pentru cântăreață.

Favorita pentru marele premiu rămâne Theo Rose, iar lupta se dă între ea, Deea și Alexandra Ungureanu. Aceleași surse au mărturisit că cea care câștigă este Theo Rose, deși se dorește ca votul publicului să aibă loc în direct.

ADVERTISEMENT