News

O nouă crimă oribilă șochează România. Ucigașul din Roman suferea de depresie și încercase să se sinucidă. Update

După cazul Antonia, o nouă crimă șochează România. Nicolae D. și-a înjunghiat soția și fiicele de nici trei luni. Una dintre fetițe a murit, cealaltă e în stare critică.
06.11.2021 | 17:40
O noua crima oribila socheaza Romania Ucigasul din Roman suferea de depresie si incercase sa se sinucida Update
Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și gemenele de doar trei luni. Una dintre copile a murit Foto: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO via hepta
ADVERTISEMENT
06-11-2021
15:40

Criminalul ar fi suferit de depresie și ar fi încercat să-și ia viața

Potrivit vecinilor, bărbatul ar fi suferit de depresie după un tratament pentru slăbit, relatează Observator News.

Un alt vecin susține că tatăl fetițelor, care lucra la o firmă de termopane, ar fi rămas fără serviciu în ultima perioadă și că ar mai fi avut episoade de cădere nervoasă.

”A fost soacra-sa acum o săptămână la soacra mea și a povestit un pic problemele, nu prea a vrut să spună. Cică l-ar fi găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie și i-ar fi spus că dacă moare el să aibă grijă de părinții lui. Deci el ceva probabil că a avut în cap”, a spus vecinul.

O altă femeie din bloc spune că a auzit cum mama gemenelor și-a luat fiul cel mare de mână și a fugit la o vecină să ceară ajutor.

Ulterior, când a ieșit din bloc, i-ar fi văzut pe părinții tatălui criminal când stăteau pe o bancă, iar unul dintre ei ar fi spus: ”ai văzut că trebuia să fie internat”. ”Deci părinții știau ceva, era o depresie. Imi pare rău, păreau oameni deosebiți”, a spus femeia.

Anchetatorii au precizat că bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul comiterii faptei şi nici nu fusese în atenţia poliţiştilor cu vreo acţiune violentă.

Cazul este cercetat de poliţişti sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

06-11-2021
11:57

Medicii, rezervați în privința fetiței care a supraviețuit

Fetița a fost operată, iar chirurgii au evaluat leziunile din abdomen. În acest moment starea bebelușului este stabilă, dar cu prognostic rezervat pentru că șocul traumatic a fost sever, a precizat Alina Belu, managerul Spitalului de Pediatrie Iași.

Riscurile cele mai mari sunt legate de tot ce înseamnă funcționalitatea organelor interne care au fost lezate, capsula hepatică și intestinul, spune Alina Belu, citată de Antena 3.

Fetița este încă în sala de operație, reechilibrată hemodinamic, și cel mai probabil va rămâne ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei 8:00, despre o posibilă violență în familie într-un apartament din municipiul Roman.

La sosire forțele de ordine au constatat că Nicolae D. și-a fi înjunghiat soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de 3 luni. Una dintre fetițe a murit, iar sora ei și mama se află în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și gemenele de nici trei luni. Una dintre copile a murit

Potrivit polițiștilor, în timpul conflictului, fiul celor doi soți, în vârstă de 10 ani, a fugit din locuința părinților, la un vecin, ulterior fiind transportat la spital, cu atac de panică.

”La data de 06.11.2021, în jurul orei 8, a fost înregistrat un prim apel 112, efectuat de un vecin, cu privire la acte de agresiune ale lui D.N., din municipiul Roman, la adresa soției.

ADVERTISEMENT

Echipajul sosit la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuința, context în care a găsit cele 2 fiice gemene ale autorului, în vârstă de 3 luni, înjunghiate, în zonă inimii, respectiv a abdomenului.

În timpul conflictului, fiul celor 2 soți, în vârstă de 10 ani, a fugit din locuința părinților, la un vecin, ulterior fiind transportat la spital, prezentând atac de panică”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

ADVERTISEMENT
Foto: Realitatea.NET

Din nefericire, una dintre fetițe nu a putut fi salvată, iar cealaltă a fost transportată cu elicopterul SMURD la Iași.

„În această dimineață, în jurul orei 9, au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman trei victime.

ADVERTISEMENT

Dintre acestea, două fete gemene de două luni și jumătate. Una dintre fetițe era în stop cardio-respirator, cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal, s-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns.

Cea de-a doua fetiță avea plăgi înjunghiate abdominale, cu eviscerație, fiind transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ‘Sfânta Maria’ din Iași.

Mama fetițelor, în vârstă de 34 de ani, nu prezintă leziuni amenințătoare de viață și se află în Compartimentul de Primire Urgențe sub supraveghere medicală”, a precizat Andreea Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman, citată de Ziarul de Roman.

Surioara geamănă a fost dusă cu elicopterul la Spitalul Sf. Maria din Iași.

“Am fost apelați prin 112, pentru transferul cu elicopterul SMURD Iași, pentru un copil, un bebeluș de gen feminin, 2 luni, cu o plagă înjunghiată la nivel abdominal.

Copilul era conștient, plângea, a fost pansat de către colegii de la CPU Roman, a fost stabil pe timpul transportului și l-am predat în Iași, către spitalul de pediatrie Sf Maria, pentru intervenție chirurgicală, Sperăm ca evoluția acestei fetițe să fie una favorabiă”, a declarat prof. Dr Diana Cimpoeșu, medic șef SMURD Iași.

Polițiștii fac în continuare cercetările la fața locului. Până în prezent, nu au fost înregistrate sesizări de anterioare cu de niciun fel, cu privire la această familie.

Fetiță de 4 ani din Arad, ucisă de concubinul mamei

La finalul lunii octombrie poliția din Arad a intrat în alertă după ce un arădean care își plimba câinele pe un teren viran de lângă un cimitir a găsit rămășițe din cadavrul unui copil.

Cadavrul a fost identificat ca fiind al micuței Antonia în vârstă de doar 4 ani, ucisă de iubitul mamei pentru că vroia mereu să se joace.

Ucigașul, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat preventiv.

ADVERTISEMENT
Tags: