Life

O nouă despărţire în lumea miliardarilor. Divorţează la 91 de ani

O nouă despărţire în lumea miliardarilor. Rupert Murdoch divorţează la 91 de ani de Jerry Hall, cu care s-a căsătorit la Londra, în urmă cu șase ani.
23.06.2022 | 22:43
O noua despartire in lumea miliardarilor Divorteaza la 91 de ani
O nouă despărţire în lumea miliardarilor. Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O nouă despărțire în lumea miliardarilor. Este vorba despre Rupert Murdoch, care divorțează la vârsta de 91 de ani. Omul de afaceri divorțează de Jerry Hall (65 de ani), cu care s-a căsătorit în 2016. Elon Mush și Bill Gates sunt alți miliardari celebri care au divorțat recent.

O nouă despărţire în lumea miliardarilor. Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall

Deținătorul Fox News a mai divorțat de trei ori înainte de căsătoria cu Jerry Hall. Cei doi s-au căsătorit la Londra, în 2016. Separarea nu va avea niciun impact asupra imperiului media, News Corporation.

ADVERTISEMENT

Potrivit The New York Times, un purtător de cuvânt al lui Rupert Murdoch nu a comentat zvonurile despre despărțire. Reprezentanții lui Jerry Hall nu au putut fi contactați, notează aceeași sursă.

Miliardarul a mai fost căsătorit de trei ori de-a lungul timpului. Prima căsătorie a fost cu Patricia Booker (1956-1967), a doua cu Anna Murdoch Mann (1967-1999), iar cea de-a treia cu Wendi Murdoch (1999-2013).

ADVERTISEMENT

Actuala soție a lui Murdoch, Jerry Hall, a fost căsătorită cu Mick Jagger, solistul de la The Rolling Stones, în 1990, dar au divorțat nouă ani mai târziu.

Persoanele apropiate ale lui Murdoch ar fi fost „surprinse” să audă de această despărțire.

Rupert Murdoch rămâne „extrem de puternic” în calitate de formator al opiniei de dreapta. Faptul că miliardarul deține Fox News, principalul canal de difuzare, înseamnă că Joe Biden, președintele SUA, îl consideră „cel mai periculos om din lume”, conform unei cărți recente scrise de doi jurnaliști de la New York Times.

ADVERTISEMENT

Divorțul de Jerry Hall ar putea încă să „să reverbereze în întregul imperiu de afaceri [al lui Murdoch], care își menține influența puternică în America și în străinătate prin intermediul mărcilor sale de știri de dreapta, inclusiv publicația The Sun în Marea Britanie și Sky News în Australia”.

Ce avere are Rupert Murdoch

Averea lui Rupert Murdoch este estimată de Forbes la 17,6 miliarde de dolari. Imperiul său, News Corporation, controlează alte publicații importante din SUA și Marea Britanie, printre care The Sun și The Times.

ADVERTISEMENT

În 2018, Lachlan Murdoch a fost numit succesorul său. Murdoch a vândut cea mai mare parte a companiei 21st Century Fox către Walt Disney Company.

Rupert Murdoch și Jerry Hall s-au căsătorit la Londra în 2016, organizând o ceremonie civilă înainte de o celebrare la biserica St Bride’s Church de pe Fleet Street. Acolo se află centrul istoric al industriei britanice a ziarelor pe care miliardarul a transformat-o în perioada 1970-1980.

„Fără alte tweet-uri timp de zece zile sau niciodată! Mă simt cel mai norocos ȘI fericit om din lume.”, a scris Murdoch pe Twitter în ziua nunții.

De atunci, miliardarul nu a mai postat nimic original pe Twitter, ci doar câteva răspunsuri la alte tweet-uri.

ADVERTISEMENT