Life

O nouă despărțire în showbiz? Lavinia Pîrva nu mai poartă verigheta primită de la Ștefan Bănică

10.11.2020 | 10:38
O noua despartire in showbiz Lavinia Pirva nu mai poarta verigheta primita de la Stefan Banica
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul din cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, printre puținele căsnicii care încă rezistă, însă în ultima vreme au apărut zvonuri că lucrurile nu ar fi tocmai roz între cei doi.

Ba mai mult, fosta solistă a trupei Spicy căreia îi era frică să doarmă singurică, potrivit melodiei care a făcut-o celebră, nu îi este frică să se afișeze fără verigheta primită de la Ștefan, căci nu îi pasă de ce va zice lumea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost surprinsă recent într-un parc din București, cu masca pe față și bine îmbrăcată (s-a dus vara!), alături de fiul ei, iar paparazzii au observat că lipsește ceva: inelul primit de la soțul ei.

Lavinia Pîrva, surprinsă în parc fără verigheta de la Ștefan

Gurile rele au început să vehiculeze imediat o posibilă despărțire între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior, însă la fel de probabil este și argumentul că artista chiar nu a avut chef să poarte verigheta în ziua în care a fost pozată în parc.

ADVERTISEMENT

Dacă se înțeleg la fel de bine sau nu, cu siguranță cei doi vor comunica atunci când vor considera necesar acest lucru. Cert este că relația lor a fost umbrită de mistere încă din primele zile când s-a aflat că se iubesc.

Relație secretă, nuntă și mai secretă

Mai mult, chiar și nunta lor a fost una secretă, nedorindu-și să facă bani din promovarea unor evenimente din viața lor intimă, așa cum s-a întâmplat cu alte vedere din România, care au semnat și contracte de difuzare a botezului unui copil care nu era încă născut.

ADVERTISEMENT

Singurele lucruri pe care le-am aflat despre nunta lui Ștefan cu Lavinia (care a avut loc în luna mai a anuluiau venit din gura cântărețului: „Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”.

Vezi aici imaginile cu Lavinia Pîrva fără verighetă.