Life

O nouă despărțire la Mireasa! Nora vrea să plece acasă după ce a rupt relația cu Leo

O altă pereche de la Mireasa s-a despărțit, după Sabrina și Perneș. Nora și Leo nu mai sunt împreună, iar blondina a cerut să plece acasă, nemaidorind să facă parte din reality-show.
07.04.2022 | 11:09
O noua despartire la Mireasa Nora vrea sa plece acasa dupa ce a rupt relatia cu Leo
Nora a amenințat cu părăsirea show-ului Mireasa după despărțirea de Leo. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Nora și Leo de la Mireasa s-au despărțit, iar concurenta a implorat-o pe Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului matrimonial să se facă o derogare de la regulament pentru că vrea să plece acasă.

Nora de la Mireasa vrea să plece acasă. S-a despărțit de Leo

În cadrul celei mai recente ediții a reality-show-ului de la Antena 1, tânăra a părăsit living-ul unde se realizează emisiunile în direct, extrem de descumpănită. Cu lacrimi în ochi, de la balcon, aceasta i-a cerut moderatoarei să îi înlesnească plecarea din casă.

ADVERTISEMENT

Mama lui Leo, doamna Dana, s-a opus încă din primele săptămâni relației pe care acesta o are cu concurenta. Leo și-a înfruntat mama, ba chiar a spus că nu o recunoaște după ce a aflat că îi face zile fripte iubitei sale în casă.

Nora a ajuns astfel la capătul răbdărilor și a decis că lucrul cel mai bun pentru ea este să nu mai formeze un cuplu cu băiatul Danei. „Doamna Simona, îmi doresc foarte mult în momentul ăsta să-mi fac bagajele.

ADVERTISEMENT

Vreau să plec acasă. Vă rog, faceți chestia asta pentru mine, pentru sănătatea mea. Vreau să plec. Dacă nu… ies afară. Eu nu mai pot”, a declarat Nora în show-ul de la Antena 1.

„Afară o să fie mult mai rău”

Simona Gherghe i-a spus Norei că va vorbi cu colegii din producție pentru a lua o hotărâre, rugând-o să se liniștească pentru a nu lua decizii la cald. În acel moment, blondina a confirmat că s-a despărțit, într-adevăr, de Leo așa cum bănuia toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Afară o să fie mai rău probabil. Să își asume Leo. Chiar nu mai pot”, a spus doamna Dana, plângându-se de faptul că fiul ei a devenit rece după ce a criticat relația lui.

„Trebuia să tac și să ce? Nu înțeleg. Dacă sunt la televizor nu mă oprește nimic să-mi spun părerea”, a continuat mama lui Leo.

ADVERTISEMENT

Doamna Dana a spus cu subiect și predicat că nu o dorește pe Nora în familia ei: „Nu o doresc lângă el. Atât am spus”.

ADVERTISEMENT