ADVERTISEMENT
Life

O nouă despărțire la Puterea dragostei. Concurenta din actualul sezon care s-a separat pentru a treia oară

Autor: Dan Suta | 17.11.2020 | 16:03
O nouă despărțire la Puterea dragostei. Concurenta din actualul sezon care s-a separat pentru a treia oară
Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit. Foto: captură Kanal D

Alexandra de la Puterea dragostei a ajuns la a treia despărțire în cadrul actualului sezon. Relația ei cu Codruț s-a terminat, iar tensiunea dintre cei doi a împărțit casa din Istanbul în două tabere.

ADVERTISEMENT

Se pare că blondina din reality-show-ul de la Kanal D nu are mare noroc în dragoste, iar despărțirea prin care trece acum cu Codruț, a treia în cadrul competiției, a împărțit casa în două.

Codruț a încercat să vorbească cu Alexandra, să lămurească motivul pentru care nici măcar nu mai vrea să îi vorbească, iar în ediția de azi, 17 noiembrie, fata a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce îl ignoră de la o vreme pe deja fostul ei iubit.

Alexandra de la Puterea dragostei, la a treia despărțire în cadrul show-ului

„Să vă spun de ce nu vreau să vorbesc eu cu Codruț, să mă înțelegeți. Băieții s-au gândit să mă ia afară să facă mișto, să-mi spună că el vorbește cu nu știu cine de nu știu unde”, a spus răspicat Alexandra de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Mariana și Cristi Comănici au intervenit în discuția dintre Alexandra și băieți și au spus că poate Codruț a vrut să o pună la încercare să vadă cum ar reacționa dacă ar afla că este înșelată.

Unii concurenți sunt convinși că se vor împăca

„Ce să îți fac, Alexandra dacă îți iei un bărbat după numai două zile?”, i-a spus Mariana ironică blondinei.

„Atâta timp cât sunt luată la mișto, nu am cum să mă împac. Da, recunosc, m-am despărțit de Codruț”, i-a spus Alexandra lui George, nedumerit de stadiul relației dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Codruț se pare că a aflat în timpul filmării emisiunii că Alexandra nu mai vrea nimic cu el, căci acesta habar nu avea că s-a despărțit. Practic, Alexandra i-a dat papucii de față cu toți, din moment ce băiatul a fost ușor surprins când fata a spus că s-a despărțit.

George și alți concurenți sunt convinși că Alexandra și Codruț se vor împăca până la gala eliminatorie de la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!