Life

O nouă dramă pentru băiatul lui Kamara. Ce decizie au luat părinții lui Leon în privința prezenței la școală

Băiatul lui Kamara trece printr-o nouă dramă. Artistul și Oana, fosta lui soție, a luat o decizie importantă cu privire la educația lui Leon.
17.09.2023 | 18:26
O noua drama pentru baiatul lui Kamara Ce decizie au luat parintii lui Leon in privinta prezentei la scoala
Kamara și fosta lui soție a luat o decizie importantă cu privire la fiul lor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Kamara și fosta lui soție au luat o hotărâre importantă cu privire la fiul lor, Leon, în vârstă de 9 ani. Artistul a dezvăluit că micuțul nu poate merge la o școală normală, iar acum încearcă să găsească o soluție pentru el.

Ce se întâmplă acum cu Leo, fiul lui Kamara

Fiul lui Kamara trece printr-o nouă dramă, deoarece afecțiunea gravă de care suferă nu-i oferă șansa la o copilărie normală. Tatăl lui a plecat chiar și la Survivor pentru a încerca să strângă bani pentru toate intervențiile medicale de care micuțul are nevoie.

ADVERTISEMENT

Leon a fost diagnostica cu tetrapareză spastică și recent, artistul mărturisea că este foarte posibil să aibă nevoie de o altă operație. Astfel că, în aceste condiții, băiatul nu poate merge la școală, ceea îi necăjește foarte tare pe părinții lui.

Chiar dacă Oana și Kamara au divorțat, ei se ocupă împreună de creșterea băiatului lor și au rămas prieteni, ba mai mult de atât fosta soție l-a apărat pe artist după ce a fost eliminat de la Survivor România. 

ADVERTISEMENT

Cei au acordat un intervviu comun în care au vorbit despre starea actuală a lui Leon. „Conform evaluării psihologice, Leon are o vârstă mai mică decât vârsta lui biologică. Luăm în calcul varianta școlarizării acasă, pentru că el are capacitate intelectuală.

Prezența lui fizică într-o școală ar fi dificilă, nu poate merge, i-ar trebui o bancă specială și însoțitor. O să mai vorbim cu școli, care ar fi dispuse să-l primească, în sensul de a trimite un profesor acasă.

ADVERTISEMENT

Ar trebui, la cei 9 ani ai săi, să fie în clasa a III-a, cred. Știe literele, alfabetul, da, ce l-am mai învățat și noi, acasă, bunica, bona. Cu socotitul, cu matematica, e mai greu”, a declarat Oana, fosta soție a lui Kamara, conform playtech.ro. 

„Leon o să învețe de acasă”

Kamara a susținut vorbele fostei soții. În plus, a adăugat faptul că momentan singura soluție pe care au găsit-o a fost ca Leon să învețe de acasă, cel puțin până când vor găsi o altă variantă.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta, Leon o să învețe de acasă. Știe alfabetul, știe multe, pentru un copil de vârsta lui. Luni ne ducem cu el la o evaluare medicală, ca să vedem de ce mai e nevoie, poate de o altă intervenție chirurgicală. Operațiile sunt necesare, pentru că Leon crește, se lungesc oasele, dar mușchii rămân scurți, este dureros”, a dezvăluit Kamara.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit