Sport

STEAUA. DRAMĂ! Tatăl lui Neşu a murit!”Nu s-a sinucis”

UPDATE / 11:50 / Mihai Neşu a ţinut să facă lumină în cazul morţii tatălui său, după ce s-a vehiculat că şi-ar fi luat zilele. Fostul fotbalist al Stelei a transmis un mesaj presei prin...
20.10.2014 | 15:45
STEAUA DRAMA Tatal lui Nesu a muritNu sa sinucis
ADVERTISEMENT

UPDATE / 11:50 / Mihai Neşu a ţinut să facă lumină în cazul morţii tatălui său, după ce s-a vehiculat că şi-ar fi luat zilele. Fostul fotbalist al Stelei a transmis un mesaj presei prin care a anunţat că Mircea Neşu s-a stins în urma complicaţiilor medicale, după o săptămînă în care a fost internat la secţia de terapie intensivă.

 “Azi noapte a murit şi tata. Nu s-a sinucis, aşa cum s-a anunţat. S-a stins după o săptămînă la terapie intensivă, chinuit fiind de insuficienţă cardiacă, respiratorie şi renală. Dumnezeu să-l odihnească! Mă bucur că m-am întors din Olanda şi am putut fi lîngă părinţii mei în ultimele lor luni. Să-i mai supăr puţin cu obrăzniciile mele. E un an foarte trist, dar ăsta-i cursul vieţii şi cu ajutorul lui Dumnezeu depăşim toate momentele grele. Mulţumesc tuturor pentru suport şi celor din media care m-au căutat, să mă ierte, dar să mă înţeleagă că nu vorbesc cu ei”este mesajul trimis presei de Neşu.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV! Nicoleta Luciu aduce un omagiu pentru Amy Winehosue

UPDATE / 11:40 / Dispariţia lui Mircea Neşu, tatăl fostului fundaş al Stelei, a îndoliat lumea fotbalistică din România. Fost arbitru, Mircea Neşu i-a lăsat fără grai pe foştii săi colegi fluieraşi, care s-au arătat stupefiaţi de trecerea sa în nefiinţă.

“Sînt stupefiat! M-a sunat un coleg din vechea generaţie şi mi-a împărtăşit această veste. Este credibilă varianta sinuciderii, deşi avea o structură foarte puternică, necazurile l-au doborît. De la accidentul fiului său s-a închis în el, a dispărut de pe scena arbitrajului şi nici cu noi n-a mai comunicat. Era foarte trist tot timpul, asta-i viaţa. Mă gîndesc la Mihai, trebuie susţinut în această perioadă cruntă”, a declarat Ion Crăciunescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Este fantastic ce se întîmplă! Nu-mi vine să cred ce s-a întîmplat. Era un om impecabil, am arbitrat împreună o groază de timp. N-am cuvinte, Dumnezeu să-l ierte!“, a declarat Adrian Porumboiu pentru FANATIK.RO.

UPDATE 11:30 / George Ogăraru, antrenorul Universitîţii Cluj a ţinut să dezmintă zvonurile conform cărora Mircea Neşu s-ar fi sinucis: “Am această intervenţie pentru a nu lua amploare zvonurile sinuciderii. E total diferit. Mircea Neşu era la terapie intensiva, a cedat astă noapte, doctorii nu au putut să-l salveze. E un necaz pe capul lui Mihai. Atît voiam să spun. Nu este adevărat că s-a sinucis. Noi vom fi prezenţi la Oradea pentru a fi alături de familia lui. Asta este, asta este…”

ADVERTISEMENT

UPDATE 10:47 / Tatăl lui Mihăiţă Neşu a murit în această dimineaţă, iar primele informaţii duc către o sinucidere. Conform Voceatransilvaniei.ro, fostul arbitru, Mircea Neşu, ar fi murit după ce a înghiţit o cantitate mare de medicamente.

Problemele de sănătate ale lui Mircea Neşu se acutizaseră în ultimele săptămîni, tatăl lui Mihăiţă fiind internat în spital de mai multe săptămîni. Acesta a fost şi motivul pentru care fostul jucător al Stelei a anunţat staff-ul lui U Cluj că preferă să rămînă pentru o perioadă la Oradea, nedorind să facă nici deplasarea în Ghencea, la meciul cu Steaua. Conform apropiaţilor lui Neşu, fostul arbitru şi-a petrecut inclusiv ziua de naştere în spital, Mihăiţă Neşu privind, în acel moment, cu speranţă zilele ce vor urma. Din păcate, probabil pentru a curma suferinţa fiului său, Mircea Neşu a ales să îşi pună capăt zilelor. „Tata e într-o mare depresie, ce să-ţi spun… Ieri a fost ziua lui. După ce a murit mama i-a fost şi mai greu, tot mai greu. Dar îl ajut, îl fac eu să treacă peste asta…”, declara, pentru site-ul LPF, Mihăiţă Neşu. Din păcate, depresia a fost prea puternică. Mircea Neşu a activat ca jucător al lui U Cluj, bifînd 145 de meciuri în Liga 1 şi reuşind, în 1965, să cîştige Cupa României cu “şepcile roşii”. După ce şi-a pus ghetele în cui, tatăl lui Mihăiţă Neşu a devenit arbitru, fluierînd în Divizia A între 1978-1986, iar în 1990 a revenit în fotbal ca observator. Dumnezeu să îl ierte!

ADVERTISEMENT

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA.  La duelul dintre Steaua şi U Cluj, fanii campioanei nu îl vor putea revedea pe Mihăiţă Neşu, fostul jucător al echipei din Ghencea. Conform surselor FANATIK.RO, actualul analist video al formaţiei ardelene nu o să asiste la meci atît din cauza drumului, cît şi a unor probleme personale, tatăl fostului jucător al Stelei fiind grav bolnav!

NEŞU. Enigma în privinţa deplasării lui Mihăiţă Neşu la Bucureşti a fost elucidată în cursul zilei de duminică, ardelenii anunţînd că fostul fundaş, retras din activitate după ce a rămas paralizat, nu o să fie prezent pe terenul unde a cunoscut atît de multe satisfacţii profesionale. “Am fost circumspecţi de la început în privinţa prezenţei sale în Ghencea, ştiam că şansele duc spre zero”, au precizat oficialii formaţiei ardelene. Însă informaţiile oferite de oficialii lui U Cluj au prezentat situaţia doar pe jumătate, motivul real pentru care Neşu nu poate să fie prezent fiind mult mai dur şi crud.

Citeşte şi: “Cu Neşu o să se întîmple o MINUNE! Suferă şi luptă prea mult”

Tatăl lui Neşu e grav bolnav!

Apropiaţii lui Mihăiţă Neşu au precizat, pentru FANATIK.RO, că analistul video al formaţiei clujene este reţinut la Oradea de problemele de sănătate cu care se confruntă părintele său, Mircea Neşu, în vîrstă de 74 de ani. Fostul arbitru internaţional are probleme mai vechi, acutizate între timp, acest aspect forţîndu-l pe Neşu să anunţe că nu este dispus să plece din Oradea. “Nici noi nu am insistat cu întrebările, nici el nu a dorit să dezvolte problema. Atît a precizat, că tatăl său are probleme grave de sănătate şi că trebuie să îi fie alături. Sperăm să le rezolve,  a suferit prea mult băiatul acesta şi nu merită încă un necaz. Nu a făcut nimănui nici un rău ca să merite tot ceea ce i s-a întîmplat”, au punctat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii fostului stelist.

12_376759-familia-nesu

Acum şase luni i-a murit mama

Drama în formă continuată a lui Neşu a început la un antrenament al lui Utrecht, în 2011, iar după o lungă perioadă de agonie, în care speranţele s-au năruit pe rînd, medicii au anunţat că fostul component al formaţiei din Ghencea va fi nevoit să rămînă într-un scaun cu rotile. De parcă nu era suficient, Neşu a fost părăsit şi de soţia care i-a stat alături 12 ani, ca ultima lovitură să fie primită cînd fostul fotbalist a fost nevoit să îşi conducă pe ultimul drum mama, care a decedat la mijlocul anului 2014, din cauza unei forme agresive de cancer. Acum, dintr-un cărucior, Neşu trebuie să găsească din nou puterea să lupte. Pentru a “n” oară în ultimii trei ani. Trebuie să ne arate din nou, celor din jur, că învingători sînt cei care nu renunţă niciodată.

ADVERTISEMENT