Life

O nouă echipă a părăsit Dancing on Ice: ”Poate că atât a fost să fie”

Emoții mari sâmbătă seară, pe scena competiției Dancing on Ice, de la Antena 1. Două echipe au intrat la duel, iar una dintre ele a fost eliminată, în urma voturilor publicului.
27.03.2022 | 14:32
O noua echipa a parasit Dancing on Ice Poate ca atat a fost sa fie
ADVERTISEMENT

Echipele formate din Ruby și Zsolt și Nicolai și Daniela au intrat la duel sâmbătă seară, pe scena competiției Dancing on Ice. Una dintre ele a primit mai puține voturi din partea publicului și a trebuit să plece acasă.

Ruby și Zsolt și Nicolai și Daniela, la duel pe scena Dancing on Ice. Care dintre cele două echipe a plecat acasă

În timp ce restul participanților au fost salvați de duel, nu s-a întâmplat acest lucru și pentru Ruby și Zsolt și Nicolai și Daniela. Primii doi chiar au fost pentru a doua oară când s-au confruntat cu o astfel de situație. Iată că au scăpat și de această dată.

ADVERTISEMENT

Concurenții Nicolai și Daniela au fost eliminați sâmbătă seară, spre dezamăgirea lor. Nicolai Tand își dorea îndeplinerea visului pentru care a luptat până acum. Nu a fost să fie, însă…

”Am descoperit un sport și o parteneră. Poate că atât a fost să fie. Ca să învăț, mi-am neglijat și familia și soția…

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că pentru că eu am crezut foarte mult în cauza noastră.”, a declarat trist Nicolai Tand.

Șase echipe au mai rămas în competiția Dancing on Ice

Drept urmare, în cadrul concursului au mai rămas acum șase echipe, respectiv: Ruby și Zsolt, Carmen și Lilian, Jean și Ana, Oase și Andreea, Sore și Grațiano, Cosmin Natanticu și Maria.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe Ruby, artista se confruntă cu reale probleme de sănătate. În timpul antrenamentelor, s-a confruntat cu o ruptură musculară, iar acum face recuperare.

”Mușchiul s-a desprins de pe os, nu este o ruptură comună, că aș fi rezistat atunci. Merg la recuperare, dar nu știu cât timp nu voi avea voie să fac mișcare.

ADVERTISEMENT

Am dureri foarte mari când trebuie să stau în picioare sau când mă mișc. Dacă stau în pat, sunt bine, dar când mă mișc îmi vine să plâng”, a declarat Ruby în exclusivitate pentru FANATIK.

Dancing on Ice se difuzează în fiecare sâmbătă, la ora 20:00, pe postul Antena 1. Toți cei înscriși luptă pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Emisiunea este prezentată de Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor.

În trecut, Ștefan Bănică Jr. a mai prezentat un show similar cu Dancing on Ice. Mai exact, competiția Dansez pentru tine, de la Protv, alături de Olivia Steer, inițial, după care alături de Iulia Vântur. În ceea ce o privește pe Irina Fodor, aceasta a mai prezentat Chefi la Cuțite și Asia Express, sezonul 4.

ADVERTISEMENT