Life

O nouă eliminare de la Chefi la cuțite. Cine a plecat din echipa lui Cătălin Scărlătescu

O nouă plecare de la Chefi la cuțite. Cine a părăsit echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și cum a reacționat concurenta la aflarea veștii.
01.11.2022 | 07:38
O noua eliminare de la Chefi la cutite Cine a plecat din echipa lui Catalin Scarlatescu
O nouă plecare de la Chefi la cuțite. Cine a părăsit echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O nouă eliminare a avut loc în emisiunea culinară de la Antena 1, moderată de Irina Fodor și Gina Pistol. Cine a plecat din echipa juratului care este concurent și în reality show-ul America Express alături de Doina Teodoru.

O nouă plecare de la Chefi la cuțite. Cine a părăsit echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea și cei ai lui chef Cătălin Scărlătescu au ajuns la duel în ediția de luni, 31 octombrie 2022, și au sperat până la final că vor obține punctaje mari. Din păcate, notele au fost numai de 4 și 5.

ADVERTISEMENT

Participanta care a fost eliminată de la Chefi la cuțite nu se aștepta la acest deznodământ și s-a arătat dezamăgită de preparatul culinar pe care l-a gătit în competiția care a fost una extrem de dificilă pentru toți.

Este vorba de un risotto cu curry, pregătit de Lina Chirilă din județul Neamț, concurenta care a părăsit competiția de la Antena 1. Femeia a acumulat doar 5 puncte și nu a mai vrut să intre în bucătărie.

ADVERTISEMENT

„Am greșit condimentul și gata. Îmi este rușine, nu mai merg în bucătărie. Îmi este rușine! Mă duc acasă”, a declarat fosta participantă de la Chefi la cuțite, notează a1.ro. 

În cele din urmă Lina Chirilă a trecut peste propriul cuvânt și a intrat în bucătărie, unde și-a luat rămas bun de la colegii de echipă.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, o ediție cu punctaje maxime

La polul opus, emisiunea Chefi la cuțite a fost și o ediție în care foarte mulți concurenți au primit punctaje maxime. Printre aceștia se numără Mădălina Cafadaru, Carmen Cojocar, Titus Antonescu și Brigitta Gheorghe cu 15 puncte.

Andrei Mihalcea și Adrian Stroe și-au urmat colegii de la Antena 1 cu 14 puncte, în timp ce Mădălina, soția lui Nosfe, a primit 13 puncte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, farfuriile pregătite de Gabriel și Paco au avut din partea juraților de la Chefi la cuțite câte 12 puncte.

ADVERTISEMENT