Life

O nouă eliminare la Chefi la Cuțite, sezonul 10. Cine este al treilea concurent care a plecat acasă: “Nu m-aș fi așteptat”

A avut loc o nouă eliminare la Chefi la Cuțite, sezonul 10. Al treilea concurent a părăsit competiția după ce a gătit un preparat de 9 puncte.
25.10.2022 | 07:03
O noua eliminare la Chefi la Cutite sezonul 10 Cine este al treilea concurent care a plecat acasa Nu mas fi asteptat
O nouă eliminare la Chefi la Cuțite. Cine a plecat acasă. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

La Chefi la Cuțite a avut loc o nouă eliminare, fiind a treia din acest sezon. Cătălin Scărlătescu a pierdut un membru al echipei sale, care a obținut doar 9 puncte la duelul individual.

O nouă eliminare la Chefi la Cuțite, sezonul 10. Cătălin Scărlătescu a pierdut al doilea concurent din echipă

Cel de-al treilea concurent din acest sezon care a plecat acasă este Cătălin Boroica, din echipa lui chef Scărlătescu. Este al doilea participant pe care l-a pierdut bucătarul, iar acum a rămas doar cu cinci oameni în echipă.

ADVERTISEMENT

Colegii concurentului au fost triști din cauza faptului că acesta a părăsit competiția, obținând doar 9 puncte la duel, însă alții cu considerat că cel mai bine ar fi să plece.

“Nu m-aș fi așteptat de la el să plece. Îmi pare rău că am rămas acum în cinci, am doi plecați din echipă.

ADVERTISEMENT

Dacă e bucătar să gătească, a gătit de 9 puncte, ce vrei să faci.”, a spus Cătălin Scărlătescu după ce a aflat că va pierde un concurent din echipă, potrivit spynews.ro.

Deși nu a apucat să petreacă prea mult timp la Chefi la Cuțite, Cătălin Boroica nu a fost descurajat de eliminare și a spus că își va continua drumul în domeniul culinar.

ADVERTISEMENT

Concurentul este mulțumit de ceea ce a realizat până acum în show-ul culinar de la Antena 1, chiar dacă s-a terminat destul de repede pentru el.

Tânărul are puțină experiență în bucătărie, iar faptul că a ajuns până aici reprezintă o realizare pentru el.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă am ieșit atât de repede, pentru mine după o perioadă așa scurtă în bucătărie, consider că este o realizare destul de bună. Asta a fost, revin!”, a declarat Cătălin Boroica la Antena 1.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la Chefi la Cuțite

Primul concurent care a fost eliminat de la Chefi la Cuțite, în sezonul 10, a fost Robert Mihăilescu. Chef Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle pentru a-l schimba cu Titus Alexandru, însă această mutare nu s-a dovedit una prea utilă pentru echipa sa.

La duelul individual, concurenții au avut de gătit preparate pane. Din păcate, preparatul lui Robert a obținut doar 6 puncte, spre dezamăgirea lui Florin Dumitrescu.

Al doilea concurent care a părăsit competiția făcea parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Maria Florina Stan este cea care a fost eliminată în urma duelului, după ce preparatul său a obținut 6 puncte.

ADVERTISEMENT