Sport

O nouă finală pierdută de Messi? ”Nostradamus modern” merge pe această variantă și oferă numele campioanei mondiale

Brazilianul Athos Salome, poreclit ”Nostradamus modern”, anticipează că Argentina va juca finala, dar, precum în 2014, va ceda în ultimul act.
22.11.2022 | 11:55
O noua finala pierduta de Messi Nostradamus modern merge pe aceasta varianta si ofera numele campioanei mondiale
Brazilianul Athos Salome, poreclit ”Nostradamus modern”, prevede că Franța își va apăra titlul într-o finală contra Argentinei. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Startul Cupei Mondiale din Qatar a adus în prim-plan, conform tradiției, și o mulțime de predicții privind câștigătoarea întrecerii. Nu lipsesc cele oferite de matematicieni, statisticieni sau inteligența artificială. După cum, la rampă au ieșit, și clar-văzătorii.

”Nostradamus modern” merge pe mâna Franței

Athos Salomé, un brazilian de 36 de ani, a devenit notoriu în întreaga lume pentru abilitățile sale de a prevedea evenimente cu impact global. Motiv pentru care și-a atras și supranumele de ”Nostradamus modern”.

ADVERTISEMENT

Unele dintre cele mai notorii predicții ale sale au fost apariția unei pandemii globale. Confirmată de cea consemnată în 2020, cu COVID-19.

Apoi, spun jurnaliștii de la Marca, a anticipat războiul dintre Rusia și Ucraina. Dar și, ulterior, tot în acest an, a prezis moartea reginei Elisabeta a II-a a Angliei.

ADVERTISEMENT

Evident, a fost rugat să-și spună părerea și în ceea ce privește verdictul Cupei Mondiale din Qatar. Și a nominalizat drept favorite reprezentativele din Argentina, Brazilia, Belgia, Franța și Anglia.

Însă, deși este brazilian, iar selecționata țării sale este cotată ca o mare favorită la câștigarea trofeului, nu a mers pe mâna lui Neymar și a colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Athos Salomé prevede că selecționata Argentinei, care i-a suflat Braziliei Copa America chiar la ea acasă, va juca finala. Și va avea drept adversar campioana în exercițiu Franța.

În ceea ce privește verdictul ultimului act, brazilianul spune că îi va fi favorabil actualei campioane mondiale, Franța. Și că trupa condusă de Mbappe se va adăuga pe lista selectă a formațiilor care ia două titluri la rând.

ADVERTISEMENT

Una pe care acum se află doar Italia, care s-a impus în 1934 și 1938, respectiv Brazilia. Formație care a izbutit performanța la edițiile desfășurate în 1958 și 1962.

Dacă previziunile sale se vor dovedi adevărate, Leo Messi  va rata pentru a doua oară trofeul chiar în finală. Așa cum s-a întâmplat și în Brazilia, în 2014, atunci când Gotze l-a trimis în Germania.

ADVERTISEMENT