News

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă, în vizita de la Castelul Corvinilor. Ce eroare amuzantă a făcut șefa Guvernului

05.05.2019 | 13:40
O noua gafa a premierului Viorica Dancila in vizita de la Castelul Corvinilor Ce eroare amuzanta a facut sefa Guvernului
O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă, în vizita de la Castelul Corvinilor Sărsă foto: hepta.ro

PSD a intrat, în mod oficial, în campanie electorală pentru europarlamentare. Pentru a demostra lumii că merită o nouă șansă, formațiunea politică s-a mobilizat și a luat la pas România. Așadar, sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă s-a aflat în județul Hunedoara, și a mers la Castelul Corvinilor, unde a semnat în cartea de oaspeți a oficialităților.

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă

Prim-ministrul a marcat vizita sa printr-o gafă, confundând data în care se află. Dăncilă a scris, 03.05.2019, în loc de 04.05.2019, data de sâmbătă. Greșeala a fost cu atât mai evidentă cu cât, la momentul sosirii în castel, Dăncilă a transmis și verbal gazdelor același mesaj pe care l-a scris în Cartea oaspeților. „Vizita la Castel este un moment deosebit. Istoria noastră, tradițiile, obiceiurile sunt ceea ce reprezintă diversitatea în marea unitate europeană”, a semnat Dăncilă, potrivit ziardehunedoara.ro.

Prim-ministrul se află într-o vizită oficială de două zile, 4 și 5 mai, în județul Hunedoara. În data de 4 mai, a fost prezentată în municipiu și a vizitat Spitalul Municipal, Castelul Corvinilor și Pietonala Corvin. Programul oficialului a continuat cu o inspecție la Spitalul Județean de Urgență Deva, apoi la Bran, iar astăzi, 5 mai, în Valea Jiului.

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă, în vizita de la Castelul Corvinilor. Ce eroare amuzantă a făcut șefa Guvernului
Dăncilă, o nouă eroare amuzantă
Sursă foto: hepta.ro

Dăncilă, vizite marcate de evenimente neplăcute

Sâmbătă, vizita premierului la Castelul Corvinilor a fost marcată de injuriile unui tânăr, ulterior fiind legitimat și amendat de jandarmi. Dăncilă și-a continuat drumul, salutând oamenii care o întâmpinaseră. De altfel, nu a fost singura surpriză neplăcută pentru oficial. În timp ce se afla pe stradă, a fost întrebată de ce nu demisionează, dat fiind că a dat legi prin care a făcut ”numa rău”. ”Pentru ca aceste legi sunt pentru oameni si pentru ca sunt un bun roman.

Si un bun roman tine cu Romania si vrea stabilitate in tara. Si cred ca demisia unui Guvern care a facut pentru romani trebuie sa continue sa mearga pe aceeasi linie. Si vreau sa va spun un lucru: sper ca dumneavoastra, sunteti femeie, sa dati dovada de solidaritate intre femei. Eu va respect opinia si sper ca daca va uitati spre tot ce a facut acest Guvern sa va razganditi”, a răspuns Dăncilă femeii care a acuzat-o de nedreptate.