Sport

O nouă înfrângere ”marca Zăvăleanu!”. Apelul privind noul plan de reorganizare modificat se va judeca pe 26 aprilie. Exclusiv

Răzvan Zăvăleanu înregistrează înfrângeri după înfrângeri în plan juridic. FANATIK a aflat că apelul său privind judecarea planului de reorganizare modificat a fost respins.
08.03.2023 | 19:25
O noua infrangere marca Zavaleanu Apelul privind noul plan de reorganizare modificat se va judeca pe 26 aprilie Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu înregistrează înfrângeri după înfrângeri în plan juridic, apelul său privind judecarea planului de reorganizare modificat al clubului Dinamo a fost respins. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, Tribunalul București a respins planul de reorganizare al grupării din Ștefan cel Mare, cu modificările propuse de RTZ Partners, reprezentată de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Apelul lui Răzvan Zăvăleanu privind judecarea planului de reorganizare modificat de la Dinamo a fost respins

După această decizie, care a venit logic ținând cont de planul fantasmagoric întocmit de Răzvan Zăvăleanu pentru reorganizarea clubului Dinamo, și care a fost prezentat în exclusivitate de FANATIK, judecătorul sindic a stabilit ca procedura să continue în starea sa inițială.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a făcut apel după această sentință de respingere a planului de reorganizare modificat, iar termenul pentru judecarea recursului a fost stabilit pentru 26 aprilie.

Doar că Zăvăleanu a mers mai departe și a făcut cerere de devansare a datei de judecare pentru 15 martie. ”Soluţionarea cauzelor cu întârziere poate conduce la falimentul Dinamo 1948 SA, debitoarea nemaiputând să execute Planul de reorganizare iniţial”, se arată în motivarea lui.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cererea administratorului judiciar nu a avut câștig de cauză la Curtea de Apel, astfel, că termenul de judecată rămâne 26 aprilie, ora 09:30. ”Respinge cererea de preschimbare a termenului ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 08.03.2023”, este motivarea Curții de Apel.

Capture1
Curtea de Apel a respins cererea lui Răzvan Zăvăleanu
Capture2
Curtea de Apel a respins cererea lui Răzvan Zăvăleanu

De ce a vrut Zăvăleanu ca apelul să se judece mai repede

Cel mai probabil, Răzvan Zăvăleanu dorea devansarea datei de judecare a apelului în cazul planului de reorganizare modificat în speranța că va avea câștig de cauză și va mai reuși astfel să scadă din datorii până la termenul limită de depunere a licenței pentru sezonul viitor, care este 30 aprilie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că firma Red&White, unde este implicat și fondul de investiții Certinvest, a preluat pachetul majoritar de acțiuni deținut de Dorin Șerdean și procentele pe care le aveau suporterii la club.

Unul dintre cei mai puternici bancheri de investiţii din România, Doru Lionăchescu, a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK că s-a retras din proiectul de preluare al clubului Dinamo, în care a fost implicat o perioadă alături de noii acționari, tocmai din cauza respingerii planului de reorganizare al clubului.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul acționat al clubului Dinamo, Nicolae Badea, a spus că unul dintre principalii vinovați pentru situația dezastruoasă în care a ajuns clubul este chiar Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT