Life

O nouă înfrângere pentru Amber Heard. Cererea de rejudecare a procesului cu Johnny Depp, respinsă

O nouă înfrângere pentru Amber Heard, tot în fața fostului său soț, Johnny Depp. Actrița a depus o cerere pentru rejudecarea procesului de defăimare.
14.07.2022 | 23:58
O noua infrangere pentru Amber Heard Cererea de rejudecare a procesului cu Johnny Depp respinsa
O nouă înfrângere pentru Amber Heard, tot în fața fostului său soț, Johnny Depp. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Amber Heard a primit o nouă veste proastă după ce a pierdut procesul în fața fostului său soț. Acesteia i-a fost respinsă cererea de rejudecată.

Amber Heard, cerere respinsă pentru rejudecarea procesului pierdut cu Johnny Depp

Amber Heard a primit o nouă veste proastă, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp.

Cererea sa pentru o rejudecată a fost respinsă, iar judecătorul a transmis că nu ar exista un motiv pentru ca aceasta să aibă loc, motivând că nu au existat fraude sau abateri în ceea ce a privit acest proces.

ADVERTISEMENT

„Nu există nicio dovadă de fraudă sau abatere”, a declarat judecătorul din statul Virginia care a respins cererea actriței, conform Reuters.

Motivul dat de avocații lui Amber Heard a fost acela că unul dintre jurații care au dat verdictul în acest caz a votat „în mod necorespunzător”, lucru cu care judecătorul nu a fost de acord.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, actrița nu va avea parte de o rejudecare a procesului de defăimare cu Johnny Depp.

“Procesul echitabil a fost garantat și oferit tuturor părților în acest litigiu”, a spus judecătoarea Penny Azcarate.

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva fostei soții, Amber Heard

După o judecată atent analizată de presă și urmărită de fanii celor doi, Johnny Depp a câștigat procesul împotriva fostei soții.

ADVERTISEMENT

Actorul trebuie să primească de la aceasta peste 10 milioane de dolari ca daune, după ce Amber Heard a fost găsită vinovată pentru fapta de defăimare la adresa fostului său soț.

Actorul în vârstă de 59 de ani a dat-o în judecată pe fosta lui parteneră de viață, după un articol de opinie apărut în The Washington Post, în care actrița spunea că este “o figură publică reprezentând abuzul domestic”, lansând acuzații la adresa actorului din Pirații din Caraibe.

ADVERTISEMENT

Depp spunea că viața lui s-a schimbat cu totul după acele acuzații și că reputația lui, și inclusiv cariera, au fost distruse.

ADVERTISEMENT
Tags: