Fotbal intern

O nouă insolvenţă la Dinamo?! Anunţul care le dă fiori “câinilor”: “Trebuie să tranşăm situaţia”

20.11.2020 | 23:15
O nouă insolvenţă la Dinamo?! Anunţul care le dă fiori
O nouă insolvenţă la Dinamo?! Anunţul care le dă fiori "câinilor": "Trebuie să tranşăm situaţia"
ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut prima victorie în campionat, 3-0 cu FC Voluntari, după două luni de la ultimul succes al “câinilor”. La finalul partidei, Dorin Şerdean, preşedintele clubului, a vorbit despre situaţia financiară a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Întrebat dacă există vreo şansă ca Dinamo să intre în faliment, Dorin Şerdean a susţinut că nu se pune problema dispariţiei echipei, însă a afirmat că, în cel mai negru scenariu, se poate discuta de o nouă insolvenţă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat în exclusivitate, la finalul lunii octombrie, “portiţa” prin care Dinamo ar putea să scape de faliment, aceasta fiind o nouă insolvenţă. Acum, oficialul clubului le dă fiori fanilor dinamovişti.

Preşedintele lui Dinamo a vorbit despre o posibilă insolvenţă

“Va trebui să se termine şi această situaţie. Până pe 30 noiembrie trebuie să corespundem fair play-ului financiar. Săptămâna viitoare trebuie să tranşăm situaţia favorabilă nouă. Poate fi, cel mult, o altă insolvenţă. Faliment, nu!

ADVERTISEMENT

Nu e de dorit şi nu ar trebui să ajungem acolo. Nu pot nega întârzierile salariale. Din fericire, suntem în grafic cu plăţile stringente. Nu e uşor, dar sper să depăşim aceste momente dificile.

Faptul că joacă la Dinamo asta e prima motivaţie. Nici eu nu sunt fericit că nu mi-am primit banii, la timp, dar ce să fac?”, a declarat Dorin Şerdean la finalul meciului Dinamo – FC Voluntari 3-0.

Ce se întâmplă cu Cosmin Contra

Cosmin Contra a declarat în repetate rânduri că vrea să plece de la echipă, discursul fiind început după remiza cu Astra. Dorin Şerdean a precizat că antrenorul discută cu Pablo Cortacero despre o posibilă reziliere a contractului.

ADVERTISEMENT

“Pablo Cortacero discută cu Cosmin Contra. El vă poate răspunde. Discuţiile legate de Cosmin sunt legate de el şi domnul Cortacero. Nu avem nicio variantă pregătită pentru înlocuirea lui.

Antrenori care să vină la Dinamo ar fi de găsit. Nu cunosc detaliile financiare, pentru a oferi un răspuns. E o mărire de capital de ordinul milioanelor. Ne-ar ajuta mult acest lucru”, a conchis oficialul lui Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri