Life

O nouă investiţie pentru Anamaria Prodan: “Fericită şi foarte mândră”

Anamaria Prodan a făcut recent o nouă investiție, de care este “foarte mândră”. Pe rețelele de socializare, impresara sportivă a anunțat despre ce este vorba.
03.02.2022 | 19:57
O noua investitie pentru Anamaria Prodan Fericita si foarte mandra
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a făcut o nouă investiție, convinsă că aceasta va avea un mare succes.

Impresara are succes în lumea afacerilor și a surprins pe toată lumea cu anunțul ei.

Pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a dezvăluit în ce afacere a decis să investească. Frumoasa impresară s-a declarat “fericită și foarte mândră” de noua investiție.

Anamaria Prodan a făcut o nouă investiție

Anamaria Prodan și-a prezentat, în mediul online, cea mai nouă achiziție. Este vorba despre o fermă de animale, iar anunțul a uimit pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Adrian Pescariu au felicitat-o pe vedetă pentru această investiție cu care a dat lovitura în lumea afacerilor.

“Fericită și foarte mândră. O nouă investiție. Viitorul.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital 2021, cu o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro. Impresara a ajuns că ocupe locul 141 în clasament.

În decembrie, Anamaria Prodan a dezvăluit că averea prezentată de revistă este destul de exactă. Are afaceri în mai multe domenii, printre care cel imobiliar și domeniul sportiv.

ADVERTISEMENT

“Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede.”, a dezvăluit impresara pentru FANATIK.

De asemenea, vedeta a precizat, pentru FANATIK, că imobiliare reprezintă 50% din averea ei.

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai

Frumoasa impresară muncește foarte mult și are grijă ca afacerile ei să meargă bine, astfel că își permite să meargă oriunde și să-și cumpere haine, accesorii sau proprietăți.

ADVERTISEMENT

Recent, Anamaria Prodan a anunțat că a vândut tot ce avea în Dubai, acolo unde merge destul de des și unde are afaceri.

Fiul ei, Bebeto, nu a mai vrut să vină în Dubai, așa că impresara a fost nevoită să-l mute la Școala Americană din București.

“Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. 

A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici.

Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă.”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT