News

O nouă ispită masculină în sezonul 5 de Insula Iubirii! Este o fostă vedetă de la Big Brother

09.04.2019 | 17:27
Insula Iubirii revine la Antena 1, cu noi surprize

Se apropie cu pași repezi startul noului sezon al emisiunii Insula Iubirii, show-ul cu care Antena 1 își propune să cucerească audiențele în această primăvară. Telespectatorii vor avea parte de surprize, mai ales în privința ispitelor care vor face parte din sezonul cu numărul cinci.

Cine este noua ispită masculină de la Insula Iubirii

Insula Iubirii a fost mereu o emisiune plină de surprize, iar noul sezon, ce va debuta pe 22 aprilie la Antena 1, nu face excepție. Cuplurile își vor testa din nou limitele și relațiile, fiind puse la grea încercare de ispite.

În rândul ispitelor masculine menite să le determine pe fetele dornice de distracție pe insulă să calce strâmb, s-a strecurat și o apariție surpriză. Este vorba despre Adrian Demetrian, cântăreț care în trecut a colaborat cu Andreea Bălan.

Dem este noua ispită masculină de la Insula Iubirii
Dem este noua ispită masculină de la Insula Iubirii

Noua ispită de la Insula Iubirii a participat la Big Brother

Adrian Demetrian, sau Dem, cum îi spun apropiații, este un rapper cunoscut în industria muzicală din România. Tânărul a avut în trecut și o colaborare cu Andreea Bălan, pentru „Aparențe” , una dintre cele mai apreciate melodii ale artistei.

Mai mult decât atât, Dem nu este deloc străin de experiența unei emisiuni de acest gen. La începutul anilor 2000, acesta a participat la cunoscutul show Big Brother, unde a făcut senzație datorită prezenței sale de spirit și calităților vocale.

Adrian Demetrian va fi una dintre cele 6 ispite masculine din sezonul cu numărul 5 al emisiunii Insula iubirii, având astfel ocazia de a testa fidelitatea concurentelor. Spune despre el că se consideră o fire romantică și foarte atentă la detalii, atunci când vine vorba despre reprezentantele sexului frumos.

În ceea ce privește cariera sa muzicală, Dem a lasnat în urmă cu câțiva ani propriile compoziții. Artistul craiovean mărturisea că are principii bine stabilite în ceea ce privește stilul său de viață, motiv pentru care a ținut să transmită acest mesaj și prin muzică. „Există și alte modalități de a te distra, în afară de fumat și băut!“, a declarat acesta.