O nouă legendă a fotbalului se retrage! A jucat toată cariera la un singur club şi a decis să se retragă

Tibi Demeter   
in Fotbal international
11/04/2018, 16:54
O nouă legendă a fotbalului se retrage! A jucat toată cariera la un singur club şi a decis să se retragă

Xabi Prieto, mijlocaşul celor de la Real Sociedad, a decis să se retragă la finalul sezonului 2017-2018, după ce a evoluat 14 sezoane la echipa de seniori a clubului de pe Anoeta. Xabi a debutat în octombrie 2003 şi a bifat 530 de partide pentru formaţia din San Sebastian.

“Clasa lui pe teren şi în afara lui vor rămâne mereu în memoria familiei Real Sociedad. Mulţumi, Xabi!”, a fost o parte din mesajul postat de Real Sociedad pe site-ul oficial al clubului după anunţul făcut de legendarul fotbalist al clubului.

Prieto, al cincelea jucător în topul fotbaliştilor cu cele mai multe apariţii

Cele 530 de partide pe care le-a bifat fotbalistul de 34 de ani în tricoul echipei din Ţara bascilor îl clasează în acest moment pe locul al cincelea în topul jucătorilor cu cele mai multe apariţii, după Alberto Górriz (599), Juan Antonio Larrañaga (589), Jesús María Zamora (588) şi Luis Miguel Arconada (551).

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×