Fotbal intern

O nouă lovitură dată de Gigi Becali! Încă un jucător crescut de FCSB s-a transferat în Italia

24.08.2019 | 09:23
Gigi Becali, fericit într-o conferință de presă susținută la palat. Încă un jucător crescut de FCSB s-a transferat în Italia

După ce Claudiu Negoescu a ajuns la SPAL Ferrara în urmă cu două zile, informație dezvăluită de FANATIK, acum a venit rândul altui jucător crescut de clubul deținut de Gigi Becali să se transfere în Italia. FCSB a decis să îl lase pe atacantul Ionuț Bătănași (16 ani) să plece la formația SPAL Ferrara, locul 13 în sezonul 2018 – 2019 din Serie A, anunță sport.ro.

Încă un jucător crescut de FCSB s-a transferat în Italia

Atacantul Ionuț Bătănași a semnat cu formația italiană SPAL Ferrara, dar va juca în campionatul Primavera. Anunțul transferului a fost făcut pe pagina de Instagram a academiei roș-albaștrilor. “În cursul zileud e astăzi s-a realizat transferul unuia dintre cei mai promițători jucători din pepiniera FCSB-ului, Ionuț Bătănași. Acesta a luat drumul Italiei, lăsând Liga 1, implicit Steaua, pentru Serie A. El a semnat un contract cu SPAL, echipă care a terminat sezonul trecut din Serie A pe locul 13.

Ionuț Bătănași este un junior care a îmbrăcat tricoul roș-albastru din anul 2017. În perioada petrecută între steliști a cucerit un titlu cu echipa la U15 și de mai multe ori a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri! De-a lungul timpului calitățile sale extraordinare au fost apreciate de multe personalități importante, fiind unui dintre cei mai buni tineri la nivel național”, apare pe contul de Instagram.

Născut în 2003, Ionuț Bătănași a evoluat pentru echipele U15 și U17 ale FCSB-ului și a reușit cu prima să câștige titlul. Acesta evoluează pe postul de atacant, lovește balonul cu piciorul drept și a reușit să îi impresioneze pe scouterii echipei SPAL Ferrara, acolo unde joacă și Ricardo Farcaș, la meciurile roș-albaștrilor.

Deși a fost unul dintre cei mai buni tineri de la academia deținută de Gigi Becali, Ionuț Bătănași nu a debutat la prima echipă a FCSB-ului, dar oamenii din staff-ul tehnic al roș-albaștrilor îl aveau în vizor.