Sport

Lovitură dată de Răzvan Burleanu și FRF: Timișoreana va fi în continuare sponsorul oficial al Cupei României

Federația Română de Fotbal și Timișoreana au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului de sponsorizare a Cupei României.
25.01.2023 | 12:51
FRF continuă colaborarea cu Timișoreana, sponsor oficial al Cupei României. Sursă foto: FRF
ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal și Timișoreana au semnat un nou contract de sponsorizare pentru Cupa României, care începând din acest sezon s-a desfășurat sub un alt format. Noua înțelegere este valabilă până la finalul sezonului 2024/2025.

Timișoreana va fi în continuare sponsorul oficial al Cupei României

„Competiția surprizelor”, așa cum este supranumită Cupa României, va beneficia în continuare de sprijinul Timișoreana, care și-a păstrat statutul de sponsor oficial după noua înțelegere cu forul care conduce fotbalul din România.

ADVERTISEMENT

Noul contract se va întinde pe o perioadă de doi ani și jumătate, astfel, va fi prelungit parteneriatul care datează încă din 2006.

La evenimentul de prezentare, printre alții, au participat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries, și Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, încântat de noua colaborare a FRF cu Timișoreana: „Un partener de tradiție”

„Timișoreana, un brand autohton cu o reputație deosebită, este unul dintre cei mai mari susținători ai fotbalului românesc, un partener de tradiție. Pentru noi este o recunoaștere a unei relații de parteneriat cu un prieten vechi, cu un susținător al fotbalului.

Timișoreana înțelege fotbalul și suporterii și împărtășește valorile pe care le promovează Federația Română de Fotbal. Este o bucurie că acest parteneriat va continua, după ce Cupa României a fost reinventată, prin acest nou format competițional, modern, mult mai atractiv și mai dinamic, având ca scop și îmbunătățirea nivelului de joc și întărirea relației cluburilor cu proprii suporteri.

ADVERTISEMENT

Timișoreana va contribui în continuare la creșterea acestei competiții de tradiție în anii următori alături de cluburile participante și suporterii acestora!”, au fost cuvintele lui Răzvan Burleanu, potrivit site-ului oficial al FRF.

Reprezentantul sponsorului oficial al Cupei României a vorbit despre noua colaborare: „Am ales să continuăm acest parteneriat din pasiune pentru sportul rege”

Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries, a vorbit, de asemenea, despre noul parteneriat dintre FRF și Cupa României. „Timișoreana, berea cea mai iubită de către români, duce mai departe povestea fotbalului românesc, sustinând Cupa României.

ADVERTISEMENT

Am ales să continuăm acest parteneriat din pasiune pentru sportul rege, dar și din apreciere pentru milioanele de fani care își susțin neobosit echipele preferate, la bine și la greu. Pentru Timișoreana, ei reprezintă o forță a binelui alături de care suntem onorați să ne aflăm”, a spus Iulia Andreșoiu.

În actualul sezon, au fost stabilite meciurile din sferturile de finală ale competiției. Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni, CFR Cluj – FC Argeș, FC Hermannstadt – ”U Cluj” și UTA Arad – FC U Craiova 1948 sunt partidele care se vor disputa la începutul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT