Hotnews

O nouă LOVITURĂ cruntă pentru Jean Pădureanu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îi cere lui Jean Pădureanu să-şi achite datoriile stabilite de instanţă în Dosarul Transferurilor....
31.10.2014 | 10:42
O nouă LOVITURĂ cruntă pentru Jean Pădureanu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îi cere lui Jean Pădureanu să-şi achite datoriile stabilite de instanţă în Dosarul Transferurilor.

Curtea de Apel Bucureşti i-a obligat “în solidar, pe inculpaţii Pădureanu Jean, Becali Ioan, Becali Victor şi Popescu Gheorghe la plata către partea civilă Statul Român – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a sumei de 328.440 lei şi a obligaţiilor fiscale accesorii (majorări, penalităţi şi dobânzi) calculate în conformitate cu legislaţia fiscală, de la data scadenţei obligaţiei de plată şi până la data achitării integrale a debitului principal” pentru transferul fotbalistului Lucian Sănmărtean.

Jean Pădureanu a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în Dosarul Transferurilor. Jean Pădureanu este încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

sursa: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri