Sport

O nouă lovitură grea pentru Rapid. Facțiunea ”Bombardierii 1998” și-a anunțat retragerea din peluză

Veștile proaste continuă să curgă pentru Rapid, iar facțiunea de ultrași ”Bombardierii 1998” și-a anunțat retragerea din Peluza Nord.
01.07.2024 | 13:32
O noua lovitura grea pentru Rapid Factiunea Bombardierii 1998 sia anuntat retragerea din peluza
Veștile proaste continuă să curgă pentru Rapid, iar facțiunea de ultrași ”Bombardierii 1998” și-a anunțat retragerea din Peluza Nord. Sursă foto: Facebook Bombardierii 1998 - Rapid Bucureşti
ADVERTISEMENT

Suporterii din Giulești au trecut prin momente teribile în ultimele luni, după ce liderul lor, Liviu Ungurean ”Bocciu”, a fost arestat în dosarul materialelor pirotehnice introduse pe stadion.

Facțiunea ”Bombardierii 1998” se retrage din peluza Rapidului

Chiar dacă între timp ”Bocciu” a fost eliberat, liniștea tot nu a revenit printre fanii Rapidului. Și asta deoarece, cu două săptămâni înainte de startul unui nou sezon, gruparea ”Bombardierii 1998” a anunțat că se retragere din Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

”Comunicat Oficial al Grupării Bombardierii 1998 din Peluza Nord Rapid. Dragi rapidiști, După 25 de ani de activitate neîntreruptă, meci de meci, acasă sau în deplasare, a venit momentul să facem un pas în spate din activitatea ultra.

Decizia noastră nu a fost ușoară, dar problemele de zi cu zi au determinat faptul că nu mai putem fi implicați la cel mai înalt nivel exact cum am fost pe toata durata activității grupului. Vrem să fie clar pentru toată lumea că retragerea noastră din activitate nu înseamnă că ne vom opri din a susține echipa noastră de suflet.

ADVERTISEMENT

Vom fi mereu prezenți în Peluza Nord, atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare. Rapidul este și va rămâne mereu în inima noastră, iar spiritul și devotamentul nostru față de culorile alb-vișinii nu vor dispărea niciodată.

Încheiem acest capitol cu recunoștință pentru toți cei care ne-au fost alături și ne-au susținut de-a lungul anilor. Vom continua să fim prezenți, să cântăm și să ne susținem echipa, dar de acum înainte, o vom face într-un mod distinct. Cu respect și devotament, Gruparea Bombardierii 1998. Rapid până la moarte!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a facțiunii.

ADVERTISEMENT

”Bocciu” nu va mai fi liderul fanilor rapidiști

Vestea vine la doar 2 zile după ce Liviu Ungurean a șocat pe toată lumea când a anunțat că va face un pas în spate și din sezonul viitor nu va mai fi liderul galeriei rapidiste, pe care a condus-o în ultimii 10 ani.

”După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral și să las frâiele în mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din această frumoasă comunitate.

ADVERTISEMENT

Împreună am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului”, a scris ”Bocciu”, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT