Life

O nouă lovitură pentru Alex Bodi! Decizia autorităților care îi dă toate planurile peste cap

31.03.2021 | 16:44
O noua lovitura pentru Alex Bodi Decizia autoritatilor care ii da toate planurile peste cap
ADVERTISEMENT

Autoritățile române au anunțat o nouă lovitură pentru Alex Bodi! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a trezit cu toate planurile date peste cap. Ce veste a primit acum afaceristul?

Conform Antena Stars, se pare că Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu, după ce i-a fost respinsă cererea de a fi plasat sub control judiciar. Este nevoit să aștepte următorul termen.

ADVERTISEMENT

Astăzi, afaceristul a ajuns iar în fața magistraților, la Craiova. Anterior, împreună cu avocatul său, depusese o contestație împotriva hotărârii luate de către Tribunalul Dolj.

Alex Bodi primește o nouă lovitură din partea autorităților

Înainte să se afle noua decizie a autorităților române, avocatul lui Bodi declarase că speră ca judecătorii să decidă în favoarea lui, după ce vor analiza documentele și argumentele aduse acum în instanță.

ADVERTISEMENT

„Astăzi urmează ca judecătorii să analizeze contestația noastră prin care am prezentat un număr considerabil de argumente ce țin și de trecerea unei durate de timp și de faptul că în opinia noastră nu s-au concretizat acuzațiile inițiale”, a declarat avocatul lui Alex Bodi pentru aceeași sursă, înainte să se afle decizia magistraților.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Daria Radionova

Tot astăzi, s-a aflat că lucrurile s-au liniștit între cei doi, după ce s-a scris că s-ar fi despărțit. Rusoaica a postat un filmuleț, pe rețelele de socializare, în care asculta o melodie de dragoste. Daria l-a etichetat pe Bodi, care a și repostat filmarea respectivă.

ADVERTISEMENT

Decizia de acum a magistraților nu este singura problemă legală pe care o are afaceristul. În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a reînceput seria dezvăluirilor despre relația cu Alex Bodi, presărată cu episoade de violență.

Fostul ei soț nu a rămas indiferent și a decis să ia și el măsuri legale împotriva vedetei. A depus o plângere penală pe numele Biancăi Drăgușanu, acuzând-o că a făcut afirmații false la adresa lui.

ADVERTISEMENT

„Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa ca să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut despre Bodi”, a declarat avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.

ADVERTISEMENT