Fotbal international

Încă o LOVITURĂ pentru Şumudică! “Şi la puşcărie ai voie la vorbitor!”

UPDATE / Marius Şumudică a recunoscut că nu va face deplasarea la Copenhaga alături de jucătorii săi şi nici nu va sta la acelaşi hotel cu lotul Astrei....
26.07.2016 | 00:00
Inca o LOVITURA pentru Sumudica Si la puscarie ai voie la vorbitor

UPDATE / Marius Şumudică a recunoscut că nu va face deplasarea la Copenhaga alături de jucătorii săi şi nici nu va sta la acelaşi hotel cu lotul Astrei.

“La meciul cu Copenhaga mă voi duce la meci, aşa cum m-am dus şi la meciul cu Dinamo. Sper să nu fie şi acelaşi rezultat. Puteam să fiu suspendat, dar să-mi ia dreptul la muncă…Eu am vorbit cu juristul federaţiei şi am cerut o părere. Mi-a spus să nu merg cu echipa cu avionul. Să nu stau în acelaşi hotel…Pînă şi la puşcărie ai voie la vorbitor, eu nu pot face nimic. Alţii au trucat meciuri, eu sînt interzis total, persona non grata în fotbal. 

Echipa resimte absenţa mea, jucătorii sînt afectaţi. Avem jucători din anturajul echipei naţionale, pe care nu-i pot antrena. Dar nu-i pot antrena. FIFA a trimis o hîrtie la FRF, după întîmpinările făcute de FRF. Pe mine nu m-a suspendat FIFA, să înţeleagă toată lumea. FIFA a spus că e de acord cu decizia FRF şi că în competiţiile europene eu sînt suspendat, adică am voie la antrenamente. Dar FRF nu mă lasă nici la antrenamente. Pe mine asta mă deranjează. Lasă-mă măcar să-mi antrenez jucătorii”, a spus Şumudică.

…………………………………………….

UPDATE/ Marius Şumudică a reacţionat în urma înfrîngerii drastice suferite de Astra, scor 4-1, cu Dinamo, în prima partidă a noului sezonul. Tehnicianul suspendat al campioanei spune că pentru giurgiuveni va începe cu adevărat campionatul atunci cînd el îşi va ispăşi pedeapsa:

“Pentru Astra va începe sezonul în momentul în care va fi Şumudică pe bancă. Echipa nu are dirijor. E ca şi cum te-ai duce la operă şi nu e dirijor. Unul cîntă într-un fel, unul suflă într-un fel. Eu am încredere în staff-ul meu, dar ei au crescut în spiritul unui antrenor secund, al unui preparator fizic.

Eu consider că aşa m-am născut, m-am născut lider, sînt crescut să pot conduce un grup. Eu am fost în pregătire. Echipa asta nu a pierdut cu nimeni în pregătire, i-am bătut pe Copenhaga fără vîrf de atac.

Sînt prima persoană non grata din fotbalul românesc. Dacă vorbesc la telefon, dacă mă sună nevasta sau altcineva, vor crede că dau informaţii echipei. Te poţi aştepta la orice. Este clar că echipa va avea un handicap, să se bucure lumea că Şumudică nu e lîngă ei”, a zis Marius Şumudică pentru Sport Total FM.

…………………………………..

Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a fost suspendat pentru implicarea în pariuri sportive, iar acesta nu va avea voie să intre în contact cu jucătorii săi.

După ce a primit interzis să stea pe banca tehnică şi să meargă la antrenamentele echipei, Şumudică a mai primit o lovitură din partea FRF. Antrenorul campioanei României a aflat ă federaţia nu-l lasă nici măcar să zboare în acelaţi avion cu restul echipei, la deplasări.

Astfel, conducerea Astrei a hotărît, împreună cu Marius Şumudică, ca antrenorul campioanei României să nu facă deplasarea cu echipa la returul de la Copenhaga, care va avea loc săptămîna viitoare.

La primul meci disputat de Astra în campionat, scor 1-4, cu Dinamo, jucătorii campioanei României, dar şi secundul lui Şumi, au recunoscut că i-au simţit lipsa tehnicianului. “E clar că ne lipseşte Şumi, una e să ai antrenorul principal pe bancă, dar trebuie să ne descurcăm în această perioadă şi fără el”, a spus Niculae.

“Într-adevăr, cu Şumi este altfel pe bancă, transmite ce trebuie să transmită un antrenor principal”, a spus Cristian Petre.

Miercuri, de la ora 20:30, va avea loc meciul tur din truul trei preliminar al Ligii Campionilor, dintre Astra şi FC Copenhaga.