Life

Aruncat în stradă, după moartea Corneliei Catanga. O nouă lovitură pentru Aurel Pădureanu

26.03.2021 | 15:57
Aruncat in strada dupa moartea Corneliei Catanga O noua lovitura pentru Aurel Padureanu
Aurel Pădureanu trebuie să părăsească locuința închiriată din Bragadiru, până pe 14 aprilie. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu (70 ani) trece prin momente greu de imaginat: se pregătește pentru înmormântarea Corneliei Catanga și, după ce își ia adio de la cea care i-a fost parteneră de viață mai bine de trei decenii, trebuie să-și facă bagajele pentru a părăsi casa în care locuiau cu chirie.

În ultimii ani, viața Corneliei Catanga și a lui Aurel Pădureanu a fost un calvar.  Supranumită “regina muzicii lăutărești”, artista a ajuns să traiască de pe o zi pe alta, după ce, în urmă cu 16 ani, a făcut un credit bancar în valoare de 90.000 de euro, pe care nu a putut să-l mai achite.

ADVERTISEMENT

Executată silit, Cornelia Catanga s-a văzut obligată să se mute în altă parte, împreună cu soțul, Aurel Pădureanu, și cu fiul lor, Alexandru. În prezent, cei trei locuiau într-o casă în Bragadiru și nu mai aveau posibilitatea de a susține nici măcar chiria lunară.

Astfel, proprietarul a decis să o vândă  locuința, iar FANATIK.RO a aflat că Aurel Pădureanu trebuie să părăsească imobilul până pe data de 14 aprilie. Practic, la câteva zile după ce o vor conduce pe ultimul drum pe Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, fiul său, Alexandru, și iubita acestuia trebuie să își facă bagajele și să-și găsească o nouă casă.

ADVERTISEMENT

Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu, după moartea Corneliei Catanga: “Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19”

Moartea Corneliei Catanga a fost anunțată, azi dimineață, de jurnalista Mara Bănică, iar primele informații scot la iveală o realitate dureroasă. Artista și soțul ei au refuzat să se testeze pentru COVID-19 și , după mai multe zile în care s-au tratat acasă, cântăreața a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar din Capitală.

Medicii au încercat să o intubeze, în zadar. Starea Corneliei Catanga era atât de gravă, încât artista a murit în doar câteva ore, în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 63 de ani. (Vezi și: Cine a fost Cornelia Catanga, vocea impecabilă a muzicii lăutărești. ”Moștenesc glasul și cântecul din bunici și străbunici”)

ADVERTISEMENT

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit!

Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Muzicianul refuză să creadă că soția sa, Cornelia Catanga, a murit din cauza infecției cu COVID-19, deși ginerele său a ajuns la spital după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, iar simptomele specifice virusului le au toți membrii familiei. (Vezi si: “O înmormântez, ce să fac?”. Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce familia Corneliei Catanga i-a cerut bani)

ADVERTISEMENT