News

O noua lovitură pentru neamul Becali! Un nepot de-al lui Gigi, fotbalist cunoscut, divorţează!

Pentru familia lui Gigi Becali, ultimul an a fost presarat cu evenimente traumatizante. Latifundiarul din Pipera a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare si isi ispaseste pedeapsa la...
15.04.2014 | 00:57
O noua lovitura pentru neamul Becali Un nepot deal lui Gigi fotbalist cunoscut divorteaza

Pentru familia lui Gigi Becali, ultimul an a fost presarat cu evenimente traumatizante. Latifundiarul din Pipera a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare si isi ispaseste pedeapsa la penitenciarul Poarta Alba, fiica lui, Teodora, a lovit un pieton care traversa neregulamentar, iar Giovani si Victor Becali au ajuns si ei in spatele gratiilor in urma condamnarii in celebrul dosar al transferurilor.

Acum, o noua veste proasta este pe buzele apropiatilor celui mai cunoscut neam de machedoni de pe plaiurile mioritice.
Conform unor informatii, nepotul verilor Becali, fotbalistul Hristu Chiacu divorteaza. Sotia lui, Oana, este o frumoasa aromanca in varsta de 23 de ani, fiica lui Gheorghe Babagianu, om de afaceri potent din Urziceni, care a si candidat la primaria orasului in urma cu ceva timp.

Cei doi s-au casatorit in iulie 2011, iar la petrecerea de un fast orbitor, gazduita de Palatul Stirbey, au participat in jur de 500 de invitati. Partea muzicala a fost acoperita de Andra si Elena Gheorghe, iar sufletul evenimentului cu staif a fost Gigi Becali, prezent toata noaptea pe ringul de dans.

Contactat telefonic, Hristu Chiacu nu a dezmintit zvonurile, fiind insa ponderat in declaratii. “Eu si Oana am decis sa nu vorbim despre acest subiect. Viata noastra privata ne priveste si nu este cazul sa dam mai multe detalii. Pot sa spun ca suntem inca sot si sotie, dar ea sta la Londra, iar eu imi continui cariera de fotbalist in Romania. Nu e un moment placut pentru niciunul dintre noi”, a spus sportivul.

SURSA: WOWbiz.ro