News

O nouă metodă de înșelătorie în România. Șoferii trebuie să sune la poliție dacă găsesc asta în geamul mașinii

17.08.2019 | 13:15
O nouă metodă de înșelătorie în România. Șoferii trebuie să sune la poliție dacă găsesc asta în geamul mașinii
O nouă metodă de înșelătorie în București. Sursa foto: a1.ro

O nouă metodă de înșelătorie a fost brevetată de hoții din România, după celebra metodă Accidentul. Tâlharii s-au perfecționat în modurile lor de acțiune și mulți șoferi sunt păcăliți din cauza neatenției. Mai exact, hoții au început să lase niște amenzi false în geamurile mașinilor, iar mulți dintre șoferi au luat de bine acele hârtii.

Șoferi păcăliți cu amenzi fictive

Polițiștii îi avertizează pe români să citească foarte atent hârtiile pe care le găsesc pentru că este vorba despre o înșelătorie în cele mai multe dintre cazuri. Pe respectivele documente este notată amenda pe care  trebuie să o plătească cel vizat plus un cont bancar unde trebuie virați banii.

Cele mai multe astfel de amenzi fictive sunt date pentru parcarea neregulamentară, iar unele contravenții pot ajunge până la 3.000 de lei, avertizează Poliția Capitalei. Metoda cu amenzile este posibil să fie folosită nu doar în București, ci și în alte orașe. Polițiștii au descoperit recent o astfel de hârtie pe capota unei mașini de pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală.

înșelătorie
Hoții s-au perfecționat. Acum trimit amenzi fictive. Sursa foto: a1.ro

Avertisment pentru șoferi: Nu virați banii în conturile trecute pe respectivele hârtii!

Autoritățile îi avertizează pe români să nu vireze banii în conturile trecute pe hârtie căci, în mod normal, nimeni nu trece vreun cont bancar atunci când aplică o amendă, iar ele se plătesc de obicei la ghișeul de taxe și impozite la primărie, acolo unde este cazul.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri