Fotbal intern

O nouă motivație pentru tricolori înaintea meciului cu Anglia de la Euro! I-am învins acum fix 19 ani. VIDEO

20.06.2019 | 12:24
O noua motivatie pentru tricolori inaintea meciului cu Anglia de la Euro Iam invins acum fix 19 ani VIDEO

Jucătorii echipei naționale de tineret a României au o nouă motivație înaintea meciului cu Anglia de la Euro 2019, care se va disputa vineri, de la mora 19:30. Elevii lui Mirel Rădoi au avut un start fulminat la turneul final și au învins Croația cu 4-1, în timp ce britanicii au pierdut în fața Franței, scor 1-2, deși în minutul 89 încă se aflau în avantaja, 1-0.

O nouă motivație pentru tricolori înaintea meciului cu Anglia de la Euro

În ziua meciului în care au învins Croația la Campionatul European din Italia și San Marino se împlineau 25 de ani de la victoria de răsunet a ”Generației de Aur” în fața reprezentativei Columbiei, în prima partidă de la World Cup 1994. Acum ”tricolorii” au o nouă motivație înaintea întâlnirii cu Anglia, din etapa a doua a Grupei C de la Euro de tineret.

Astăzi, 20 iunie, cu o zi înaintea marelui meci de la Cesena, se împlinesc 19 ani de la succesul de răsunet obținut de reprezentativa de seniori a României în fața Angliei la Campionatul European din 2000. După o remiză cu Germania și o înfrângere în ultimul minut cu Portugalia, ”tricolorii” aveau nevoie atunci de o victorie în fața britanicilor pentru a trece de faza grupelor.

Adrian Petre sărbătorind golul marcat în meciul împotriva Croației (sursă foto: Facebook echipa natională a României)

România a învins Anglia la Euro 200

Și elevii lui Emeric Ienei au făcut un meci de vis la Charleroi și au învins Anglia cu scorul de 3-2. Cristian Chivu a deschis scorul atunci, dar englezii au întors rezultatul până la pauză prin Alan Shearer din penalty și Michael Owen. În partea secundă, România a făcut un aproape perfect, iar Dorinel Munteanu restabilea egalitatea imediat după pauză. Eroul ”tricolorilor” a fost Ionel Ganea, cel care în finalul partidei a scos și a transformat penalty-ul care ne-a dus în sferturile de finală.

Rezumatul partidei Anglia – România, 2-3

? Băieți, așa se învinge Anglia! Fix în urmă cu 19 ani, la EURO 2000, România bătea Anglia cu scorul de 3-2, după un meci dramatic și se califica în optimi! Mâine seară, tot cu englezii, AVEM nevoie de o nouă victorie!? bit.ly/2FbSPjD

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Donnerstag, 20. Juni 2019

Echipa națională de tineret a României va întâlni Anglia la turneul final al Campionatului European de tineret la 19 ani și o zi de la succesul de răsunet al generației conduse de Gheorghe Hagi la Euro 2000. Întâlnirea de vineri, de la ora 19:30, de la Cesena, va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Meciul România – Anglia va fi arbitrat de suedezul Andreas Ekberg.

3.65 este cota la Betano pentru un gol marcat de George Puşcaş în faţa Angliei

Tags: