Sport

O nouă ofertă din Ligue 1 pentru Dennis Man. De ce a refuzat Parma transferul

Dennis Man a avut o jumătate de sezon excelentă în tricoul Parmei, iar ofertele pentru internaționalul român sunt tot mai numeroase după retrogradarea în Serie B.
08.08.2021 | 12:12
O noua oferta din Ligue 1 pentru Dennis Man De ce a refuzat Parma transferul
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a revenit recent pe gazon după o pauză de trei luni, datorată unei accidentări din finalul sezonului trecut.

Introdus încă din primul minut, în primul amical al verii pentru Parma, 2-0 cu Stegan Stegona, echipă din liga a cincea italiană, tânărul mijlocaș a fost extrem de activ. Forma sportivă arătată a atras din nou atenția căutătorilor de talente din campionatul Franței.

ADVERTISEMENT

Rennes a făcut o ofertă concretă, Parma a refuzat-o

Fostul agent de jucători, Giovanni Becali, a dezvăluit că Dennis Man este monitorizat de Rennes, din Ligue 1. Francezii au făcut și o ofertă concretă Parmei, pentru a-și asigura serviciile internaționalului român.

11 milioane de euro erau dispuși să plătească oficialii lui Rennes. Italienii au considerat oferta mult prea mică și, conform lui Giovanni Becali, cer de două ori mai mult.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu cei de la Parma, care au azi amical cu Inter. Mihăilă nu va juca, dar Dennis Man e bine. Ei vor rămâne acolo, trebuie să ajute Parma să promoveze. Iar acum e și Buffon acolo, care-i strânge în jurul lui.

Rennes dădea 11 milioane de euro pentru Man! Dar Parma nu a vrut să discute, președintele nu a fost de acord. A mai fost și o ofertă de împrumut din țările arabe, de la o echipă care îî dădea 2 milioane de euro pe sezon lui Man.

ADVERTISEMENT

Parma a zis că discută doar de la suma de 20 de milioane de euro în sus”, a spus Giovanni Becali la emisiunea DigiSport Matinal.

Dennis Man a fost și pe radarul campioanei Lille

Fotbalistul român a evoluat în 14 partide pentru Parma, în sezonul precedent, a marcat două goluri și a livrat o pasă decisivă pentru coechipieri.

ADVERTISEMENT

Imediat după finalul campionatului au apărut și primele oferte pentru Man, după ce Parma a retrogradat în Serie B. Scouterii campioanei Franței, Lille, au cerut un raport cât mai complet despre internaționalul român.

Despre Dennis Man, presa din Peninsulă a scris că este dorit de Fiorentina și Napoli, clubul de sub Vezuviu arătând interes și pentru celălalt atacant român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă. Un alt club înscris pe lista celor care l-ar achiziționa imediat pe Dennis Man este Trabzonspor.

Dennis Man a devenit om de bază în formula de joc a Parmei. Până să se accidenteze, în meciul cu Crotone, românul a evoluat în toate partidele de la transferul în Italia, de la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT