Fotbal intern

O nouă ofertă pentru Andrei Chindriş! Cine vrea să-l transfere pe jucătorul dorit de Gigi Becali. Exclusiv

27.01.2021 | 10:47
O noua oferta pentru Andrei Chindris Cine vrea sal transfere pe jucatorul dorit de Gigi Becali Exclusiv
O nouă ofertă pentru Andrei Chindriş! Cine vrea să-l transfere pe jucătorul dorit de Gigi Becali (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriş este unul dintre fotbaliştii curtaţi de la FC Botoşani, iar în trecut a fost dorit de Gigi Becali la FCSB. FANATIK a aflat că formaţia moldoveană a primit o ofertă de ultimă oră, de la o formaţie care a mai transferat în această iarnă din Liga 1.

FANATIK a anunţat în exclusivitate faptul că Andrei Chindriş a refuzat transferul la FCSB, după ce fundaşul central de 22 de ani fusese dorit în repetate rânduri de Gigi Becali. Fotbalistul a spus pas mutării din cauza implicării patronului liderului din Liga 1 la echipă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Mol Fehervar, formaţie cunoscută ca Mol Vidi în perioada 2018-2019, vrea să-l transfere pe Andrei Chindriş. Chiar dacă perioada de transferuri în Ungaria ţine până pe 14 februarie, formaţia maghiară trebuie să se grăbească.

O nouă ofertă pentru Andrei Chindriş. Care este deadline-ul pentru realizarea transferului

Din moment ce Denis Haruţ nu s-a mai transferat la FCSB, după ce mutarea a picat în ultimul moment, Andrei Chindriş are liber la transfer. Recent, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a precizat că doar unul dintre cei doi jucători poate pleca în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Marius Croitoru a anunţat care este data limită până când se poate transfera Andrei Chindriş în această iarnă. Antrenorul lui FC Botoşani a susţinut că cele două părţi trebuie să bată palma până la începutul lunii februarie.

“Singurul care se poate transfera şi are dată clară e Chindriş. Dacă nu se transferă până la 1 februarie, nu mai pleacă”, a declarat Marius Croitoru după FC Botoşani – Dinamo 4-0.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriş poate fi coleg cu alţi doi români la Mol Fehervar

Mol Fehervar are în lot doi jucători români în acest moment. Adrian Rus a ajuns la formaţia maghiară încă din 2019, când transferul de la Sepsi Sfântu Gheorghe s-a perfectat în timpul Campionatului European de tineret din Italia şi San Marino.

Recent, Viitorul a anunţat transferul lui Arpad Tordai la Mol Fehervar, unde s-a întâlnit cu Lyes Houri, fostul lui coleg de la formaţia patronată de Gică Hagi. După 16 etape, formaţia care îl vrea pe Andrei Chindriş ocupă locul 2 în clasament, la şapte puncte în spatele lui Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Andrei Chindriş a jucat 17 meciuri pentru FC Botoşani şi a marcat 1 gol în victoria moldovenilor cu FC Argeş, scor 3-2, din prima etapă a campionatului. Fundaşul de 22 de ani a bifat 7 prezenţe la naţionala U21 a României, alături de care s-a calificat la EURO U21 2021.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Chindriş
ADVERTISEMENT
Tags: