Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

O nouă ofertă pentru Juan Bauza, jucătorul spectacol din SuperLiga: “Este de la aceeași echipă care l-a mai vrut”. Video exclusiv

Adrian Mititelu a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că a primit o nouă ofertă pentru a-l ceda pe Juan Bauza, însă nu crede că mutarea se va face în această iarnă.
27.01.2023 | 12:34
O noua oferta pentru Juan Bauza jucatorul spectacol din SuperLiga Este de la aceeasi echipa care la mai vrut Video exclusiv
Adrian Mititelu a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că a primit o nouă ofertă pentru a-l ceda pe Juan Bauza, însă nu crede că mutarea se va face în această iarnă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul argentinian este dorit cu insistență și de Gigi Becali, dar finanțatorul FCSB nu este dispus să plătească suma cerută de olteni.

FC U Craiova are ofertă din Golf pentru Juan Bauza

Adrian Mititelu a vorbit la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre o posibilă despărțirea de Juan Bauza și a mărturisit că un club din zona Golfului a făcut o ofertă de transfer.

ADVERTISEMENT

”Bauza e pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea? Avem o propunere pentru el din afara țării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puțin probabil să se facă. Este același club care a întrebat de el și astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor.

Au făcut totuși o propunere de împrumut cu opțiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine. Nu s-au terminat discuțiile, așteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face.

ADVERTISEMENT

Așteptăm până la vară. Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflați cu toții, dacă nu se face o să vă spun dumneavoastră de ce nu s-a făcut”, a declarat Mititelu. VEZI VIDEO AICI

Mititelu s-a împăcat cu Andre Duarte

Patronul FC U Craiova a mărturisit că s-au rezolvat toate problemele cu fundașul Andre Duarte, după ce FANATIK a dezvăluit că impresarul acestuia a forțat plecarea la Pogon Szczecin prezentându-le polonezilor varianta că jucătorul se află în ultimele 6 luni de contract.

ADVERTISEMENT

”Duarte e cel mai bun fundaș al nostru, cum să plece? El ar fi vrut să plece, dar nu poate. Acum ne-am reglat problemele și el a înțeles. Are contract până în 2024. Eu îmi pun mari speranțe în el și aș vrea să-și prelungească înțelegerea la vară”, a spus Adrian Mititelu, la emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Omul cu banii de la FC U Craiova a precizat că impresarul portughezului a mai avut astfel de antecedente în SuperLiga. Acesta a afirmat că Bernardo Vasconcelos folosește astfel de strategii pentru a câștiga comisioane la semnătură.

ADVERTISEMENT

Andre Duarte a lămurit situația pe care o are cu FC U Craiova. Portughezul a mărturisit că transferul în străinătate a fost tentant pentru el, însă a decis să rămână în Bănie după discuțiile cu Nicolo Napoli și Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT