News

Fata în vârstă de 17 ani din Borșa a fost găsită la Arad! În ce stare se află tânăra

21.06.2020 | 14:33
Fata in varsta de 17 ani din Borsa a fost gasita la Arad In ce stare se afla tanara
O nouă pistă în cazul fetei dispărute din Borșa! Sora ei a primit un mesaj suspect
ADVERTISEMENT

Poliția din Maramureș este în alertă după ce o fată în vârstă de 17 ani a fost răpită în cursul zilei de sâmbătă pe o stradă din orașul Borșa. Din fericire, în cursul zilei de duminică, tânăra a fost găsită la Arad. 


UPDATE, ora 14:33. Corina Andreea Adam a fost găsită în urmă cu puțin timp. Ea se afla în Arad și este nevătămată Tânăra se află în aceste momente la audieri, polițiștii urmând să stabilească cum s-a întâmplat totul.

ADVERTISEMENT

Corina Andreea Adam, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa.

Apoi, mașina a plecat într-o direcție necunoscută. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18:45. Părinții fetei răpite sunt la sediul Poliției din Borșa.

ADVERTISEMENT

O nouă pistă în cazul fetei dispărute din Borșa! Sora ei a primit un mesaj suspect: “Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”

Una dintre surori a primit un mesaj pe telefon de la un număr necunoscut: “Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”

Părinții nu cred că mesajul a fost transmis de fata lor și cred că răpitorii ar fi trimis acest mesaj.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, adolescenta ar fi fost urcată cu forța, de un tânăr, într-o mașină neagră, care a plecat în trombă.

Ce semnalmente are tânăra

Fata era pe stradă alături de fratele ei de 12 ani, care a și anunțat familia despre răpire.

Semnalmentele tinerei: înălțime: 1,60 m, greutate 67 de kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung. La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălțată cu pantofi de culoare albă.

ADVERTISEMENT
O nouă pistă în cazul fetei dispărute din Borșa! Sora ei a primit un mesaj suspect
O nouă pistă în cazul fetei dispărute din Borșa! Sora ei a primit un mesaj suspect

Semne particulare: aluniță pe obrazul drept. Persoaneleo care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: