News

O nouă pistă în cazul tinerei incendiate la Ghimpați. Ce au descoperit anchetatorii

05.11.2020 | 14:40
O noua pista in cazul tinerei incendiate la Ghimpati Ce au descoperit anchetatorii
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul femeii ucise și incendiate într-o valiză pe DN6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din județul Giurgiu. În urma audierii bărbatului care a descoperit cadavrul carbonizat, precum și a tuturor celorlalți șoferi surprinși de camerele de supraveghere din zonă, anchetatorii iau în calcul o nouă ipoteză.

Mai concret, există posibilitatea ca tânăra să fi fost luată cu mașina de ucigaș dintr-o gară sau un aeroport. Acesta este motivul pentru care procurorii și polițiștii au ridicat recent imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în Gara de Nord și în aeroporturile din Capitală.

ADVERTISEMENT

Toate celelalte variante luate în calcul până acum s-au dovedit a fi false. Din fericire, Simona Ghinea, fata dispărută despre care s-a crezut inițial că ar fi victima crimei, a fost găsită într-un spital din București.

Tânăra ucisă și incendiată la Ghimpați ar fi fost luată cu mașina din gară sau aeroport

Prin urmare, anchetatorii s-au orientat rapid către o nouă variantă de lucru și au pornit în căutarea unei alte tinere care să corespundă portretului robot al victimei și să fi deținut o valiză de culoare mov, precum cea în care tânăra a fost băgată și incendiată de ucigaș pe marginea drumului, lângă Ghimpați.

ADVERTISEMENT

Cazul este extrem de complicat în condițiile în care nu se cunoaște identitatea fetei și nimeni nu a reclamat dispariția sa, în ciuda faptului că semnalmentele sale au fost făcute publice în urmă cu câteva zile.

Este vorba despre o femeie tânără, 20-25 de ani şi 1,65 metri înălțime, care ar fi murit din cauza şocului hemoragic, în urma loviturilor primite în zona capului. Cu alte cuvinte, procurorii susțin că nu și-a dat ultima suflare în locul care a fost găsită carbonizată, cu mâinile legate.

ADVERTISEMENT

Constantin Cărăpănceanu, primarul comunei Ghimpați, pe raza căreia a fost descoperit trupul carbonizat, a ajuns printre primii la fața locului. „Veneam de la Valea Plopilor, am văzut un TIR pe stânga, șoferul spunea că a văzut un cadavru.

Omul a sunat la 112, între timp, când am ajuns eu, a trecut și un ambulanțier care ieșise din tură de la București, era în mașină cu un amic polițist, și ei au fost cei care au stins incendiul.

ADVERTISEMENT

Când am ajuns eu, era în proporție de aproape 90% arsă, era ghemuită. Nu părea a fi o persoană solidă, din ce am înțeles de la autorități, a fost o persoană de sex feminin”, a declarat edilul.

ADVERTISEMENT
Tags: