Fotbal intern

O nouă poveste fabuloasă despre Claudiu Răducanu: „L-a găsit înghețat după câteva ore”

29.11.2018 | 18:22
O noua poveste fabuloasa despre Claudiu Raducanu La gasit inghetat dupa cateva ore

Claudiu Răducanu este fără îndoială unul dintre cei mai amuzanți jucători care au evoluat în prima ligă din România. Foștii lui colegi au dezvăluit presei povești devenite deja celebre cu fostul atacant de la Steaua. 

Laurențiu Diniță a venit însă cu o întâmplare care n-a mai fost spusă până acum. Fostul jucător de la Sportul Studențesc a dezvăluit o poveste auzită de la Mirel Rădoi, din perioada în care actualul selecționer al reprezentativei U21 era coleg de cameră cu Claudiu Răducanu la Extensiv Craiova.

O nouă poveste fabuloasă despre Claudiu Răducanu

Răducanu nu a știut de unde se închide aerul condiționat în absența lui Rădoi, astfel că a înghețat de frig până acum colegul său de cameră s-a întors ca să-l ajute.

“Mirel ne-a povestit o întâmplare de când juca la Craiova. Stătea în cameră cu Claudiu Răducanu și l-a întrebat dacă vrea să-i dea drumul la aerul condiționat. Claudiu i-a spus: ce, eu nu mă pricep la aere condiționate?. A venit Mirel în cameră după câteva ore și l-a găsit înghețat. I-a zis: Băi Mirele, oprește și tu ăsta, că nu știu să-l opresc, a spus Laurențiu Diniță la GSP Live.

Campion cu Steaua și golgheter

Claudiu Răducanu nu are doar povești amuzante, ci și cifre impresionante. A jucat patru ani pentru Steaua, reușind să câștige un titlu național și o Supercupă a României. A ieșit golgheterul campionatului în sezonul 2002/03, performanță ce i-a adus transferul în La Liga, la Espanyol.

Chiar dacă a jucat puțin în Spania, Claudiu Răducanu a reușit o fază memorabilă și acolo, când, după un gol marcat del, gardul de protecție de la peluză a cedat, iar suporterii au căzut unii peste ceilalți pe teren.

Chiar dacă s-a retras din activitate în 2014, Claudiu Răducanu nu a mai evoluat la nivel profesionist din stagiunea 2008/09, când era legitimat la Khazar Lankaran.

Tags: