Life

O nouă problemă pentru Elena Udrea. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a pierdut lupta cu Poliția

02.04.2021 | 12:45
O noua problema pentru Elena Udrea Iubitul ei Adrian Alexandrov a pierdut lupta cu Politia
ADVERTISEMENT

Elena Udrea este urmărită numai de probleme în ultima perioadă. Fosta consilieră a ex-președintelui Traian Băsescu și ministru al Turismului în Guvernul Boc a primit o nouă lovitură de la soartă, iar de data asta este vorba despre iubitul ei, Adrian Alexandrov.

Partenerul fostei soții a afaceristului Dorin Cocoș a pierdut lupta cu Poliția, într-un proces pe care l-a intentat contestând decizia de suspendare a permisului de conducere.

ADVERTISEMENT

Afaceristul n-a fost foarte convingător în fața autorităților, așa că va rămâne pieton de acum înainte pentru trei luni.

Elena Udrea primește o nouă lovitură. Bărbatul ei a rămas fără permis

Motivul pentru care Alexandrov nu va putea circula pentru 90 de zile cu mașina este viteza prea mare cu care a condus în localitatea Călugăreni din județul Giurgiu, acolo unde polițiștii au văzut că bărbatul mergea cu 152 de kilometri la oră.

ADVERTISEMENT

Conform legii, el a primit o amendă de 1.305 lei în februarie anul trecut pentru că a depășit cu 50 de kilometri la oră permisă în localitatea respectivă.

Logodnicul Elenei Udrea a dat Poliția în judecată spunând că cei doi kilometri în plus care l-au lăsat fără permis se află în marja de eroare a radarului, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cum motivează Tribunalul Giurgiu decizia

Pe 30 martie, magistrații de la Tribunalul Giurgiu au dat, însă, dreptate Poliției, iar acum Udrea va trebui să se descurce singură cu transportul spre Capitală, atunci când va avea câte ceva de făcut în oraș.

„În analiza proporționalității sancțiunii aplicate, instanța apreciază că, în raport de gradul ridicat de pericol social al faptei pentru desfășurarea în siguranță a circulației pe drumurile publice, de urmările ce s-ar fi putut produce prin săvârșirea faptei contravenționale, respectiv cauzarea unui accident rutier, ce s-ar fi putut solda cu punerea în pericol/vătămarea integrității corporale, sănătății sau chiar a vieții celorlalți participanți la trafic și a petentului însuși.

ADVERTISEMENT

(…) Instanța apreciază că numai astfel poate fi asigurată finalitatea preventiv-educativă a sancțiunilor contravenționale aplicate petentului. Viteza avută de către petent este una excesivă prin raportare la limita de 100 km/h pentru segmentul de drum pe care circula”, se arată în motivarea deciziei care l-a lăsat pe Alexandrov fără permis, conform aceleiași surse.

 

ADVERTISEMENT