Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Noi „rachete” la EURO 2024! Golurile Turciei cu Georgia, la bătaie cu „bijuteria” lui Stanciu din meciul cu Ucraina. Video

Turcia a înscris goluri spectaculoase în meciul cu Georgia de la EURO 2024. Nicolae Stanciu are concurență la titlul de cel mai frumos gol al primei etape din faza grupelor.
18.06.2024 | 20:44
Noi rachete la EURO 2024 Golurile Turciei cu Georgia la bataie cu bijuteria lui Stanciu din meciul cu Ucraina Video
Goluri fantastice în Turcia - Georgia! Execuțiile le-au adus aminte românilor de Nicolae Stanciu. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Turcia o înfruntă pe Georgia, în prima etapă din Grupa F de la EURO 2024, pe Signal Iduna Park, din Dortmund. Mert Muldur și Arda Guler au înscris goluri spectaculoase contra gruzinilor.

UPDATE: Arda Guler, gol fabulos în poarta Georgiei la EURO 2024

După execuția de poveste a lui Mert Muldur, Turcia a lovit din nou și a făcut-o spectaculos. Arda Guler, internaționalul turc în vârstă de 19 ani al lui Real Madrid, a marcat un gol excepțional în minutul 65.

ADVERTISEMENT

Ayhan a recuperat mingea și i-a pasat-o lui Arda Guler. Tânărul fotbalist turc a avansat încet, dar sigur cu mingea la picior și l-a executat pe Mamardashvili cu un șut de la distanță. Guler a depășit recordul lui Cristiano Ronaldo (19 ani și 128 de zile), devenind cel mai tânăr jucător care înscrie la debutul la Campionatul European (19 ani și 114 zile).

O nouă „rachetă” la EURO 2024! Golul unui fundaș turc, la bătaie cu „bijuteria” lui Stanciu din meciul cu Ucraina

Turcia a deschis scorul în minutul 25 al meciului cu Georgia. Ferdi Kadioglu a centrat în careu, însă mingea a fost respinsă de defensiva naționalei Georgiei. Mingea a ajuns doar până la Mert Muldur.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al lui Fenerbahce și al naționalei Turciei nu a stat pe gânduri și a șutat spre poartă din prima. Mingea s-a dus fix în vinclul porții lui Giorgi Mamardashvili. Golul lui Mert Muldur a declanșat nebunia în tribunele arenei celor de la Borussia Dortmund.

Mert Muldur va concura cu Nicolae Stanciu pentru titlul de cel mai frumos gol al primei etape din faza grupelor la EURO 2024. Căpitanul naționalei României l-a învins pe Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid, în meciul cu Ucraina (3-0), cu o execuție de la distanță care s-a dus direct la vinclu.

ADVERTISEMENT

Fabian Ruiz și Niclas Fullkrug, în lupta pentru cel mai frumos gol al primei etape de la EURO 2024

Pe lângă Nicolae Stanciu și Mert Muldur, alți doi fotbaliști concurează pentru titlul de cel mai frumos gol al primei etape din faza grupelor de la EURO 2024. Este vorba despre Fabian Ruiz (Spania) și Niclas Fullkrug (Germania).

În minutul 32 al meciului Spania – Croația (3-0), Fabian Ruiz a fost protagonistul unei faze de excepție. Internaționalul spaniol a trecut de mai mulți adversari și l-a învins pe Dominik Livakovic cu un șut pe jos.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Fullkrug a marcat pentru Germania în meciul de deschidere cu Scoția (5-1). Atacantul Borussiei Dortmund a trimis în plasă cu un șut din interiorul careului.

Spectacol în prima repriză la Turcia – Georgia

Turcia a dominat jumătatea primei reprize a meciului cu Georgia. După golul lui Mert Muldur, turcii au băgat din nou mingea în plasă prin Kenan Yildiz. Golul atacantului în vârstă de 19 ani de la Juventus a fost anulat corect pe motiv de ofsaid.

La doar 5 minute distanță, Georgia a marcat primul gol din istorie la un turneu final. Aflată la prima participare la un turneu final european, Georgia a restabilit egalitatea prin Mikautadze, atacantul lui Boloni la Metz.

ADVERTISEMENT
1,50 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul Croația - Albania