Life

O nouă răfuială la Puterea dragostei! Imaginile pe care Kanal D nu le-a putut ascunde

19.01.2021 | 18:55
O noua rafuiala la Puterea dragostei Imaginile pe care Kanal D nu lea putut ascunde
ADVERTISEMENT

Săptămâna și scandalul la Puterea dragostei! Protagoniștii noului conflict din casa reality-show-ului filmat în Istanbul sunt, de data aceasta, George și Romeo, după ce săptămâna trecută alți doi băieți, Cristi Comănici și Marinescu au fost la un pas de bătaie.

Discuțiile începute între Romeo și George în platoul emisiunii au continuat în culise, iar producătorii nu au putut să ignore cearta și mai mare care s-a iscat între cei doi, în spatele camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Întrucât discuția a căpătat tonuri din ce în ce mai înalte între Romeo, care a încercat să își stăpânească nervii cu o țigară în culise, cei doi au fost filmați pentru ca telespectatorii să nu piardă nimic din ce se întâmplă în afara înregistrărilor oficiale.

Conflictul dintre Romeo și Codruț de la Puterea dragostei s-a lăsat cu victime colaterale

Totul a pornit de la o discuție în contradictoriu pe care Romeo a început-o cu Alexandra, căreia i-a reproșat că se bagă în subiectele tuturor, iar victimă colaterală în acest scandal a fost George, la care concurentul a sărit ca ars.

ADVERTISEMENT

Cei doi au încercat să lămurească situația dintre cei doi și să ajungă la o concluzie, George fiind pe tot parcursul discuției dispus să îl asculte pe Romeo și să se producă o împăcare.

„Nu are nicio treabă că te bați. Ți-am zis, mă Romeo, nu mai jigni că la asta se va ajunge. Eu încerc să vin să dau boxul la o parte. Stai liniștit că am aplanat conflictele la toți. Vă las să vă jigniți între voi, o să vă bateți unii dintre voi și o să fie ditamai măcelul. Asta vrei?”, i-a spus George lui Romeo.

ADVERTISEMENT

„Dacă te iei de mine, știi cum reacționez”

„Emisiunea asta te poate schimba și din punct de vedere mental și educațional. Dacă tu îl scanezi pe el, ești băiat deștept, știi foarte bine că dacă te iei de mine, știi cum reacționez, că m-ai scanat și pe mine. Nu ai cum să ai pretenții”, i-a mai spus George despre conflictul dintre iubitul Alexandrei și Romeo, după ce acesta s-a legat de fată.

Romeo nu este singurul care a avut de suferit din cauza comentariilor lui George. Mădălina, partenera lui, a fost extrem de afectată de discuțiile purtate de iubitul ei în casă, iar Mariana a încercat să o consoleze.

ADVERTISEMENT