Fotbal intern

O nouă șansă pentru „speranța” pierdută a Universității Craiova! A revenit la antrenamente

08.02.2021 | 21:30
O noua sansa pentru speranta pierduta a Universitatii Craiova A revenit la antrenamente
ADVERTISEMENT

Venirea lui Marinos Ouzounidis în Bănie poate însemna și o nouă șansă pentru Andrei Burlacu, „speranța” pierdută a Universității Craiova. Atacantul de 24 de ani poate juca din nou pentru prima echipă după o perioadă de pauză de peste doi ani de zile. 

„Alb-albaștrii” au susținut primul antrenament sub comanda tehnicianului Ouzounidis. Grecul și-a adus și colaboratori de top în staff-ul tehnic. Un fost internațional albanez care va fi secund, dar și un preparator fizic.

ADVERTISEMENT

Titlul reprezintă principalul obiectiv pentru Marinos Ouzounidis. La conferința de prezentare, tehnicianul a declarat că are nevoie de timp pentru a putea schimba ceva la jocul echipei. Totuși, timpul este scurt până la primul meci. Joi, Craiova merge la Botoșani pentru duelul din Cupa României, în timp ce duminică se va duela cu Clinceni, tot în deplasare.

O nouă șansă pentru Andrei Burlacu, „speranța” pierdută a Universității Craiova. Atacantul a participat la primul antrenament sub comanda lui Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis trebuie să își facă o imagine de ansamblu asupra jucătorilor pe care îi va avea sub comandă la Universitatea Craiova. La primul antrenament sub comanda noului antrenor și-a făcut simțită prezența și Andrei Burlacu, fotbalist care a fost folosit doar la echipa a doua în acest sezon.

ADVERTISEMENT
andrei burlacu
Andrei Burlacu a efectuat primul antrenament sub comanda lui Marinos Ouzounidis

Astfel, dacă Burlacu îl va impresiona pe Ouzounidis, atacantul ar putea juca din nou pentru alb-albaștri în Liga 1, iar acest s-ar putea întâmpla la o distanță de aproape doi ani de când „Burli” nu a mai evoluat pentru Știința în Liga 1. Se întâmpla în partida Craiova – Gaz Metan Mediaș, încheiată cu scorul de 2-0, pe data de 19 decembrie 2018. Burlacu a intrat în minutul 62, înlocuindu-l pe Valentin Mihăilă.

De atunci, Andrei Burlacu a mai jucat la Politehnica Iași, Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna, însă mereu și-a dorit să revină la forma care l-a consacrat. Acesta poate reprezenta o soluție pentru compartimentul ofensiv al oltenilor. Mihai Rotaru l-a văzut jucând într-un amical al echipei secunde, atunci când a fost coleg de echipă cu nepotul lui Ilie Balaci. Ambii atacanți au înscris pentru „satelitul” Universității Craiova.

ADVERTISEMENT
  • 54 de apariții are Andrei Burlacu la prima echipă a Universității Craiova
  • 6 goluri și 8 pase decisive a strâns atacantul în tricoul alb-albastru

Începe epoca elenă la Universitatea Craiova. Fanii așteaptă întăriri în ultimele ore ale zilei de mercato

Instalarea lui Ouzounidis a readus speranța că echipa poate câștiga titlul în acest sezon. Totuși, lotul ar avea nevoie de câteva îmbunătățiri. Deși patronul Mihai Rotaru a anunțat mai multe mutări, doar Matteo Fedele a semnat cu Craiova și va fi prezentat în curând. Juan Camara este și el foarte aproape să treacă în barca Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Am văzut destule jocuri și ale echipelor adverse. Atunci când cauți jucători, cauți să vezi și meciurile în care au jucat aceștia. Știu ce se întâmplă și cu echipele adverse, cu care Craiova o să se lupte la titlu. Spun din nou și vreau să înțelegeți că pentru mine e foarte important. Nu e de ajuns talentul pentru a ajunge în vârf.

Trebuie să formăm o echipă cu un nivel psihologic foarte bun, pentru că nu e ușor să ajungi în vârf. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Am fost la un pas anul trecut. A fost o experiență bună, dar concluzia e că la jocurile decisive trebuie să devenim mai buni. Acolo trebuie să ne perfecționăm,” a declarat Marinos Ouzounidis.

În curând, tehnicianul grec se va putea baza și pe Elvir Koljic. Golgheterul bosniac va intra în programul echipei începând din finalul acestei luni. FANATIK a prezentat în exclusivitate informația.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani– U Craiova: 3,40  este cota pentru „X final ”. Vezi aici toate cotele!

 

 

 

ADVERTISEMENT